Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.03.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac i Rak

Ako se Strijelac i Rak zaljube, oboje moraju biti strpljivi i dati vremena odnosu da sazrije. Kako se odnos razvija, shvatit će da imaju mnogo toga za ponuditi jedno drugom. Isprva izgleda kao da Strijelac traži novo uzbuđenje uz povremeni nalet adrenalina, a da Rak samo želi emocionalnu sigurnost. Rano u vezi, Rak može tražiti više nego što je Strijelac spreman dati. No, kako vrijeme prolazi, Strijelac će naučiti cijeniti snažnu emocionalnu podršku koju Rak nudi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ova dva ljubavnika imaju različite pristupe život. Rak voli emocije i tradiciju, a Strijelac je nemirna lutalica. Emocionalni usponi i padovi Raka mogu biti preteški za bezbrižnog Strijelca. Rak može pružati otpor Strijelčevu nemiru i žudnji za aktivnostima. Rak može ponuditi Strijelcu siguran dom, mjesto gdje Strijelac može maštati o svojim snovima i ambicijama. Strijelčev slobodan duh može ponuditi Raku malo raznolikosti i uzbuđenja.

Mjesec (emocije) vlada Rakom, a Jupiter (filozofija) Strijelcem. Mjesec govori o ljubavi, brizi i majčinskom instinktu. Jupiter se fokusira na ekspanziju, optimizam, sreću i putovanja. Ovo je kombinacija rasta i ekspanzije, te muške i ženske energije. Kada idu prema zajedničkom cilju, kombinacija ove dvije energije može učiniti mnogo.

Provjerite kako zavesti Strijelca!

Rak je vodeni znak, a Strijelac je vatreni. Strijelac želi slobodu, a Rak žudi za emocionalnom sigurnošću i stabilnošću. Ove osnovne potrebe označuju pristup životu, projektima i odnosima. Ne razumiju uvijek jedno drugo, ali kada zajedno upotrijebe svoje energije, snovi mogu postati stvarnost. Ako cijene intimnu povezanost i međusobno se poštuju, njihovi sukobi obično se mogu riješiti.

Rak je kardinalni, a Strijelac promjenjivi znak. Strijelac se kreće kako mu dođe, a Rak je pokretač novih planova. Rak mora dati Strijelcu, ljubitelju slobode, da istraži svoj prostor i interese izvan odnosa. Rak može oživjeti Strijelčeve velike ideje, čak i ako je Strijelac izgubio interes za njih. Strijelac uči Raka prednostima otvorenog uma nad stalnom i nepopustljivom odlučnošću.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt ove veze? Sigurnost koju mogu dati jedno drugom. Postaju kompatibilan par nakon što prihvate svoje različite filozofije života. Ako komunikacijska ostane otvorena i jasna, i dok cijene svoje razlike, njihov odnos će biti sretan.

Najnovije

Najčitanije