Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.03.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac i Blizanci

Kada se Strijelac i Blizanci zaljube, to može biti zaista spektakularna utakmica! Ova dva znaka su vrlo kompatibilna, ako naiđu na neku prepreku tijekom odnosa sa sigurnošću će ju prijeći ulažući minimalan napor. Blizanci su u mogućnosti pružiti pionirski, avanturistički duh Strijelcu koji zahtijeva samostalnost u bliskim odnosima, jer Blizanci trebaju isto to. Dok Strijelac treba fizičku neovisnost, Blizancima je potrebna duševna sloboda. Oboje vole nova iskustva, ljude i kulture, stoga su zajedničke avanture zajamčene. Vole se kretati brzo kako bi skupili što više iskustva u što kraćem vremenu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Blizanci i Strijelac su veliki prijatelji i dobri ljubavnici. Oni dijele duboko razumijevanje i vrlo slične životne poglede, na temelju općeg, osvježavajućeg optimizma i entuzijazma. Strijelac može reći stvari bez razmišljanja o tome da li će nekoga povrijediti, ali Blizanci kao i Strijelac mogu brzo oprostiti i zaboraviti. Nemaju vremena ili interesa dugo se duriti ili inatiti.

Blizancima vlada Merkur (komunikacija), a Strijelcem Jupiter (sreća). Merkur daje Blizancima brbljivu, intelektualnu crtu, a Jupiter kao predstavnik sreće i filozofije, daje Strijelcu stalno traženje znanja i istine. Ovo je velika utakmica! Blizanci dolaze do novih ideja, a Strijelac ih je odmah spreman istražiti do svojih krajnjih granica.

Provjerite kako zavesti Strijelca!

Blizanci su zračni, a Strijelac je vatreni znak. To je prilično aktivan odnos! Zrak raspiruje vatru daleko i široko, pomažući joj da poveća snagu. Blizanci i Strijelac zajedno imaju samo tu svrhu. U ovoj vrlo vatrenoj, strastvenoj vezi, uvijek se nešto događa. Ponekad to zapravo prerasta u pravu svađu i osjećaji mogu biti povrijeđeni. Ovi znakovi su jedan nasuprot drugom u Zodijaku, što znači da imaju vrlo dubok i složen odnos. Drugim riječima, kad je dobro onda je vrlo, vrlo dobro, ali kad je loše to može biti strašno. Bore se najviše o toga tko će biti glavni, oboje imaju kompetitivnu stranu koja može buknuti u nezgodnom trenutku. Dobra stvar je da iako se možda ne slažu često, njihove razlike u mišljenju ne traju dugo. Blizanci su previše zauzeti da bi se dug inatili, a Strijelac može oprostiti gotovo sve, osim nedostatak poštovanja svog ljubavnika.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Blizanci i Strijelac su promjenjivi znakovi, te su stoga vrlo kompatibilni. Oboje su fleksibilni, vrlo sposobni i voljni prilagoditi se promjeni. To je dobra stvar, jer kada Blizanci promjene planove, Strijelac nema problema s tim. Kada Strijelac iznenada dobije poriv za putovanjem, Blizanci uskaču u auto i spremni su za pokret.

Koji je najbolji aspekt ovog odnosa? Njihovi zajednički interesi u kultiviranju znanja, korištenje razuma i ljubav prema akciji. Entuzijazam i energija su ono u čemu s najbolje slažu. Zajednički interesi i slične ličnosti čine ih kompatibilnim parom.

Najnovije

Najčitanije