Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.03.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac i Lav

Kada Strijelac i Lav započnu ljubavnu utakmicu, rezultat je često vatromet! Oba znaka su izuzetno dinamična i uživaju u životu. Ovaj par je pun života i zabave za sve oko sebe, Strijelčeva filozofska nastrojenost jamči odvlačenje pažnje Lava od njega samoga. Dive se i poštuju jedno drugo. Obje su topli, karizmatični i šarmantni, a ljudi uživaju u njihovom društvu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Oba znaka mogu biti nestrpljivi, a Lavu može smetati Strijelčeva sklonost flertu. Nikada im nije dosadno. Strijelac vidi svijet kao udžbenik iz kojeg mora sve naučiti, a Lav se ponaša kao milostiv domaćin. Obje su izrazito društveni, ali je od velike važnosti za Lava da se osjeća kao da kontrolira razgovor. Lav je vođa, a Strijelac polako uzima vremena za istraživanje mete. Oba znaka su navikla na poštovanje drugih i zato je važno da se jedno prema drugom ponašaju s najvećim poštovanjem.

Lavom vlada Sunce, a Strijelcem planet Jupiter. Oba su arhetipovi muške energije, a zajedno čine dobru kombinaciju. Međusobno se razumiju jer su toliko slični. Sunce je usredotočeno na sebe, a Jupiter na ekspanziju. Vrlo su kompatibilni i posjeduju puno energije. Mogu biti prekrasan par u bilo kojem okruženju ili situaciji.

Provjerite kako zavesti Strijelca!

Oboje su vatreni znakovi. Ovo može biti vrlo strastven i vruć odnos. Oboje imaju bezgraničnu energiju, a čini se da jedino oni mogu pratiti taj intenzitet. Iako Strijelac može postati iscrpljen Lavljim velikim egom, njihovo razilaženje u mišljenjima neće dugo trajati. Strijelac se premješta na sljedeći projekt, a Lavu optimizam pomaže da prevladaju sitne svađe.

Lav je fiksni, a Strijelac je promjenjiv znak. Strijelac pruža Lavu duboko razumijevanje koje mu možda nedostaje, a Lav se može prilagoditi Strijelčevom šarmu. Strijelcu može smetati Lavova ljubav prema izdavanju naredbi. Međutim, oni su vjerni i odani jedno drugom.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt veze između Lava i Strijelca? To je spremnost da rade kao tim i međusobno se dive jedno drugom. Ovaj dvojac se međusobno nadopunjuje i zna svoje mjesto u vezi.

Najnovije

Najčitanije