Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.03.2011.
  • Broj pregleda: 106.659
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac i Škorpion

Ako se Strijelac i Škorpion odluče za vezu, treba ih upozoreni da uspore, uzmu vremena za upoznavanje na dubokoj i značajnoj razini. Ovaj odnos može biti gotov prije nego partneri čak i shvate da je započeo, ako nisu pažljivi! Njihovo strpljenje će biti vrlo bogato nagrađeno. Strijelac voli promjenu, novo i uzbudljivo, nošen snagom pozitivnih misli. Škorpion samo želi bliskost i ojačati emocionalnu vezu. Rano u vezi, Strijelac bi mogao biti zatočen Škorpionovom pozornošću i visokim očekivanjima za ljubav. Ako Škorpion može kontrolirati svoje emocije, čeka ih zadovoljstvo i uzbuđenje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Škorpion i Strijelac vide svaki dan kao avanturu (ili, u Škorpionovom slučaju, izuzetnu misteriju) i kao beskrajnu priliku da istraže, probaju, nauče. Zajednička iskustva ih zbližavaju. Dok Strijelaca može umoriti Škorpionova tvrdoglavost i nepopustljivost, Škorpion može misliti da je Strijelac previše brzoplet. Oni će uživati u zajedničkom učenju, a putovanje može biti vrlo korisno za ovaj par. Njihov odnos je uvijek u pokretu!

Pluton i Mars vladaju Škorpionom, a Strijelcem vlada Jupiter. Mars je bog rata, otvara vrata za Škorpionov odlučan, hrabar karakter. Mars u kombinaciji s Plutonom, predstavlja ponovno rođenje i obnovu. Jupiter se fokusira na filozofiju, učenje, optimizam, sreću i putovanja. Ti planetarni utjecaju na rast, širenje i mušku energiju kombiniraju stvaranje održivog odnosa uzajamnog divljenja.

Provjerite kako zavesti Strijelca!

Škorpion je vodeni znak, a Strijelac je vatreni. Strijelac je spontani partner, ide u smjeru u kojem ga vodi njegova ćud, a Škorpionovi motivi su prizemniji, manje laki za čitanje. Čak i ako dođe do nesporazuma ili krivih tumačenja, kriza se može izbjeći. Ako se slažu da je njihov odnos bitan, odanost i ljubav će ih voditi naprijed.

Škorpion je fiksni znak, a Strijelac je promjenjivi. Obje mogu obavljati istodobno više stvari i njeguju svoje interese. Strijelac dobiva potrebu ići od projekta do projekta, tako da Škorpionova tvrdoglavost može dobro doći. Na sreću, Strijelac to cijeni i definitivno pokazuje svoju zahvalnost kada je to potrebno. Škorpion može biti tvrdoglav, strog i zahtjevan, tako da treba dati Strijelcu osobni prostor i vrijeme za vlastite interese. Škorpion se brine da ciljevi budu ostvareni, čak i ako Strijelac izgubi interes. Strijelčev smisao za fleksibilnost je pozitivna kvaliteta koja ponekad pobjeđuje odlučnu tvrdoglavost Škorpiona.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što je najbolja stvar u ovoj vezi? Sigurnost i fleksibilnost koju mogu dati jedno drugom. Nakon što se otvore jedno drugom i cijene različite filozofije u ljubavi i životu, imaju mogućnost za stvaranje duboke veze i iskrenog poštovanja. Dokle god komuniciraju i slave svoje razlike, ovaj odnos će biti strastven.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije