Oživite uspavani metabolizam u 8 minuta!

Oživite uspavani metabolizam u 8 minuta!

Oživite uspavani  metabolizam u 8 minuta!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.07.2013.
  • Broj pregleda: 1.727
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ovaj brzi trening jača sportsku izdržljivost, gradi mišiće i topi mast. Počnite s prvom vježbom i ponavljajte ju 4 minute. Bez pauze započnite s drugom vježbom.

Vježba 1

Čučnite tako da su stopala u ravnini s ramenima i okrenuta u stranu. Ruke spustite uz tijelo. U jednom pokretu ispružite noge i stanite na prste. Ruke podignite ispred tijela u ravnini s ramenima. Spustite pete, kukove i ruke u početni položaj. Ovo je jedno ponavljanje. Napravite ih što više možete u idućih 20 sekundi, potom odmorite 10 sekundi. Ovo je jedan set, a vi ih napravite 8.

vjezbanje7.jpg

Vježba 2

Iskoračite desnom nogom. Savijte koljeno tako da bude u ravnini s desnim gležnjem. Lijevo koljeno spustite prema podu. Desnom nogom iskoračite unazad, petu držite podignutom. U istom pokretu zamijenite položaj nogu. Lijevo koljeno savijte tako da bude u ravnini s lijevim gležnjem, a desno koljeno usmjerite prema podu. Ovo je jedno ponavljanje. Napravite ih što više možete u idućih 20 sekundi, potom odmorite 10 sekundi. Ovo je jedan set, a vi ih napravite 8.

vjezbanje8.jpg

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Pripremite tijelo za plažu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije