Superfit plan vježbanja i prehrane by CentarZdravlja

Superfit plan vježbanja i prehrane by CentarZdravlja

Superfit plan vježbanja i prehrane by CentarZdravlja
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.02.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Već smo debelo zakoračili u 2. mjesec u novoj godini kada je već većina ljudi polako odustala od provođenja novogodišnjih odluka. Međutim, svi oni koji su odlučili pratiti naš plan i program nisu odustali od novogodišnjih odluka jer imaju nas. Na našem portalu, Facebook stranici i Instagram profilu vam svakodnevno, dragi naši čitatelji, dajemo savjete i pružamo podršku na putu prema zdravijem i sretnijem životu.

Svi oni koji prate naš superfit plan i program od sredine siječnja do sad su detoksicirali svoj organizam uz naše savjete, a sada na red dolazi drugi korak.

2. korak: vježbanje i prehrana

Idućih mjesec dana posvetit ćemo vježbanju i prehrani stoga ćete kroz naš sadržaj, koji nastaje u suradnji sa stručnjacima iz svijeta fitnessa i zdrave prehrane, saznati koje vježbe trebate izvoditi za koji dio tijela, što je važnije trening ili prehrana, što jesti prije a što nakon treninga i još mnogo toga.

Nemate vremena za odlazak u teretanu? Nema nikakvog problema jer uskoro slijedi zanimljiv video u kojem ćemo vam otkriti koje su najbolje i najučinkovitije vježbe koje možete izvoditi kod kuće bez profesionalnih rekvizita.

3, 2, 1 krećemo!

Sve savjete vezane uz ove teme pronađite u rubrici sport i rekreacija. Svjesni smo da je lakše reći nego učiniti i da vam je u ovom procesu potrebna podrška, stoga svoju dozu motivacije i zanimljive kvizove svakodnevno možete pronaći na našem Instagram profilu.

Također, pratite nas i na Facebooku kako vam nešto ne bi promaklo, a imat ćete i priliku osvojiti zanimljive nagrade. Ne zaboravite nas zapratiti!

Jeste li ikada krenuli u teretanu, ili upisali neki grupni program i brzo nakon toga odustali? Ako jeste, ne dozvolite da vas to demotivira jer niste jedini! Pogledajte što su nam sve naši čitatelji otkrili o svojim zdravim navikama.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije