Isprobala sam 100% prirodne Li Quandisa proizvode za intimnu njegu, a imamo nekoliko paketa i za vas

Isprobala sam 100% prirodne Li Quandisa proizvode za intimnu njegu, a imamo nekoliko paketa i za vas

Isprobala sam 100% prirodne Li Quandisa proizvode za intimnu njegu, a imamo nekoliko paketa i za vas
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.03.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva, Li Quandisa

Kategorija: Testeraj

Kad je riječ o higijeni intimnog područja jako sam oprezna. Čula sam puno priča žena koje se godinama muče s ponavljajućim infekcijama i nikako ih se ne uspijevaju riješiti. Kako bih to izbjegla, tijekom godina sam isprobala puno različitih sapuna i gelova za intimnu higijenu, ali nikad nisam bila potpuno zadovoljna - ili mi se činilo da ipak sadrže agresivne sastojke, ili su imali neugodan miris, ili uopće nemaju miris pa nakon korištenja nemam osjećaj svježine kakav bih željela.

Li Quandisa proizvodi do sad su mi bili nepoznanica, ali kad mi se pružila prilika rado sam ih isprobala. Odmah mi se svidjela činjenica da su u potpunosti od prirodnih sastojaka, a za mene je dodatni plus i to što nisu testirani na životinjama. Osim toga, moram priznati da me osvojila i ambalaža - inače mi to nije toliko važno, ali kad sam vidjela ove bočice baš sam imala osjećaj da ću si priuštiti luksuzni tretman.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno isprobati Li Quandisa proizvode u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

Prvo sam tijekom tuširanja isprobala intimni uljni sapun, koji je osmišljen za nježno čišćenje, ali i zaštitu intimnog područja, što znači da pomaže u sprječavanju iritacije i bilo kakve nelagode. Sapun je malo neobičan jer se uopće ne pjeni, ali to je povezano s njegovim prirodnim sastavom, kao i ugodan, blag, biljni miris, koji mi se baš svidio.

Sličan miris ima i intimno ulje koje sam koristila za njegu intimne zone nakon tuširanja. Iskreno, nisam prije znala da postoji ulje s tom namjenom. Njegova je funkcija održavanje zdravlja pH flore i pružanje prirodne njege, a posebno je dobro za rješavanje problema sa suhoćom, čestim upalama ili svrbežom. Mala zlatna bočica sadrži svega 30 mililitara ulja i to mi se učinilo jako malo, ali sam shvatila da je za jedno mazanje dovoljno par kapi tako da će mi ovo pakiranje sigurno trajati više mjeseci.

Li Quandisa intimni sapun i ulje zasad sam koristila svakodnevno tjedan dana i stvarno sam zadovoljna. Nisam primijetila nikakvu iritaciju, osjećam se čisto i njegovano, koža mi je jako mekana. Proizvode sam koristila čak i nakon depilacije kada mi je intimna zona posebno osjetljiva, i imam dojam da su pomogli da mi se koža brže oporavi i da nestane crvenilo.

Li Quandisa proizvode koje sam isprobala definitivno ću nastaviti koristiti i preporučiti ih kolegicama i prijateljicama. S obzirom na to da su potpuno prirodni mogu ih koristiti žene neovisno o dobi, a dobri su i za muškarce koji brinu o njezi, ali i intimnom zdravlju partnerice.

Ako i vi želite besplatno isprobati Li Qandisa intimni uljni sapun i intimno ulje, pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja jer ćete uskoro imati priliku testirati ih i ocijeniti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije