Recenzija rukavica za zaštitu od sunca: ovo su dojmovi naših čitateljica!

Recenzija rukavica za zaštitu od sunca: ovo su dojmovi naših čitateljica!

Recenzija rukavica za zaštitu od sunca: ovo su dojmovi naših čitateljica!
  • Objavljeno: Utorak, 26.07.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CentarZdravlja

Kategorija: Testeraj

U posljednjem Testeraju naše su čitateljice imale priliku isprobati vrlo zanimljivu novost na tržištu - aiTai blockspots rukavice za zaštitu od sunca. Ove su rukavice osmišljene kao učinkovita zaštita od štetnih učinaka UV zračenja bez uporabe kemikalija koje se nalaze u kremama za sunčanje. AiTai rukavice isprobale su i ocijenile čitateljice koje inače provode dosta vremena na suncu baveći se različitim aktivnostima.

Ovaj put smo u Testeraj uključili 10 čitateljica, a prosječna ocjena koju su dodijelile za ovaj proizvod je 4,6 (odličan). AiTai rukavice su najčešće nosile tijekom vožnje automobilom, biciklom, za vrijeme šetnje, trčanja ili rada u vrtu i složne su kako su praktične za različite aktivnosti. Sve su čitateljice potvrdile da je koža njihovih ruku bila učinkovito zaštićena, odnosno da nije bilo pojave crvenila niti neugodne iritacije. Pohvalile su materijal od kojeg su napravljene, a budući da su dobile rukavice u različitim bojama i uzorcima, provjerili smo i je li im se svidio dizajn.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku u ovom članku, a u nastavku smo izdvojili neke od najzanimljivijih odgovora čitateljica.

"Često izletim iz stana i sjednem u auto bez da nanesem kremu za sunčanje pa izgorim. Ove rukavice su idealne jer ih stavim u torbu i mogu ih navući u bilo kojem trenu."

"Praktične su za sve aktivnosti u kojima sam ih isprobala. Vrlo su jednostavne za navlačenje, ne padaju tijekom aktivnosti, vrlo su prozračne."

"U početku sam bila skeptična, ali nakon isprobavanja, mogu reći da mi je koža bila učinkovito zaštićena s rukavicama, bez upotrebe kreme za zaštitu od sunca. Nisam osjećala da mi se grije koža dok sam radila vani i bila izložena jakom suncu, i nije se pojavljivalo crvenilo na popodnevnom suncu kao posljedica izloženosti."

"Smatram da su rukavice ugodne za nošenje jer su prozračne i od kvalitetnog materijala koji ne iritira kožu, mekan je i ugodan u dodiru s kožom i omogućava joj da diše. Lako se skidaju i navlače."

"Dobila sam rukavice prugastog uzorka. Nosila sam ih i kao modni dodatak na jednu kavu. Baš su fora!"

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije