Jeste li već probali ove proizvode za imunitet?

Jeste li već probali ove proizvode za imunitet?

Jeste li već probali ove proizvode za imunitet?
 • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.12.2020.
 • Prosječno vrijeme čitanja:
 • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Imunitet je uvijek velika briga za roditelje, pogotovo kad je sezona prehlade i gripe. Iako se ove godine pažnja posvetila koronavirusu, djeca ne mogu učiniti puno više od odraslih da se zaštite od trenutne pandemije.

No, djeci još uvijek trebaju određene hranjive tvari i vitamini koji pomažu u jačanju imunološkog sustava kako bi se zaštitili od svih ostalih napasti s kojima se trebaju suočiti.

Donosimo vam najbolje proizvode koji jačaju imunitet i štite vaše najmlađe u sezoni prehlade i gripe.

1. Salvit Beta glukan 150 ml

Salvit Beta glukan jedinstveni je tekući dodatak prehrani s okusom jagode koji je prilagođen djeci. Salvit Beta glukan sadrži Beta-(1,3/1,6)-D-glukan Yestimun® iz stanične stijenke pivskog kvasca, iscrpinu crne bazge kao odličan prirodni izvor C vitamina i cink koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Salvit Beta glukan uzima se pomoću dozirne čašice, jednom dnevno, prije obroka, kroz 2-4 tjedna, prema tabličnoj uputi s preporučenim doziranjem prema tjelesnoj težini. Salvit Beta glukan nije namijenjen za djecu mlađu od jedne godine.

Salvit Beta glukan tekući dodatak prehrani preporučuje se:

 • djeci starijoj od godine dana
 • djeci koja tek kreću u kolektiv (vrtić, škola)
 • djeci oslabljenog imuniteta

2. Salvit Omega-vit D

Iako hrana može osigurati određenu količinu vitamina D, najčešće to nije dovoljno, a tijekom zimskih mjeseci nema dovoljno sunca pa se u mnogim slučajevima predlaže dodatak prehrani koji sadrži vitamin D i za djecu i za odrasle.

Salvit Omega-vit D sadrži vitamin D koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece te dokosaheksaenoičnu kiselinu (DHA) koja pridonosi normalnom razvoju vida kod djece.

3. Salvit MultiV

Salvit MultiV je multivitaminski kompleks od žele bombona u obliku medvjedića. Salvit MultiV sadrži:

 • vitamine C i B3 koji pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti
 • vitamin E koji štiti stanica od oksidativnog stresa
 • vitamine B6 i B12 koji pomažu normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava te normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica
 • vitamin A koji pomaže u održavanju normalnog vida, normalnom metabolizmu željeza te održavanju normalne kože i sluznica
 • folnu kiselinu koja pridonosi normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji imunološkog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti
 • biotin koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalne kose, kože i sluznica
 • vitamin D koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne funkcije mišića te održavanju normalnih kostiju i zubi

4. Salvit Vitamin C + cink

Vitamin C ključan je za jačanje imuniteta, a dostupan je u agrumima poput naranče, limuna, limete i grejpa. Manje je poznato da su jagode sjajan izvor vitamina C. Jedan od najvažnijih minerala koji može pomoći djetetovom imunološkom sustavu je cink, koji se nalazi u hrani na bazi bjelančevina, a važna je karika u borbi protiv infekcija.

Da biste bili sigurni da vaše dijete unosi dovoljnu količinu cinka i vitamina C, tu su Salvit Vitamin C + cink, ukusni bomboni od želatine s okusom limuna koje će vaša djeca obožavati.

Više informacija potražite na poveznici www.facebook.com/Salvit.Hrvatska

Vitashop

Najnovije

Najčitanije