Kako brinuti o koži u menopauzi?

Kako brinuti o koži u menopauzi?

Kako brinuti o koži u menopauzi?
  • Objavljeno: Subota, 11.01.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Jeste li ikada ušli u ljekarnu s naumom da kupite dekorativnu ili preparativnu kozmetiku? Ako ste poput većine ljudi, onda u ljekarnu vjerojatno idete jedino kada ste bolesni.

No, jeste li znali da u ljekarni možete pronaći kvalitetnu i provjerenu kozmetiku koja neće naštetiti vašoj koži? Isto tako, ako niste sigurni koji proizvod odgovara vašem tipu kože, za savjet vezan uz dekorativnu i preparativnu kozmetiku uvijek se možete obratiti farmaceutkinjama.

Magistre farmacije su stručne osobe, ali i žene koje imaju iskustva s kozmetikom, stoga ako ih tražite savjete vezane uz lijekove, zašto ih ne biste pitali i za savjet oko kozmetike?

Koža u menopauzi

Farmaceutkinje su tu za vas, bez obzira radi li se o zdravlju ili ljepoti. Upravo zato smo u suradnji sa stručnjacima odlučili istražiti kako brinuti o koži lica, pogotovo kada je riječ o osjetljivom periodu u životu svake žene - menopauzi.

Što je menopauza i koji su njezini simptomi, kako se nositi sa simptomima menopauze i brinuti o svojoj koži tijekom menopauze te kako nam u tome mogu pomoći farmaceutkinje saznajte na poveznici ili klikom na fotografiju.

menopauza-koža

Vitashop

Najnovije

Najčitanije