Što gledati za vikend? Pet napetih serija na Netflixu za ljubitelje misterija

Što gledati za vikend? Pet napetih serija na Netflixu za ljubitelje misterija

Što gledati za vikend? Pet napetih serija na Netflixu za ljubitelje misterija
  • Objavljeno: Subota, 21.01.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Netflix

Ponekad je prevelika mogućnosti izbora loša stvar, znate to i sami ako ste ponekad bili raspoloženi za pogledati novu seriju, ali se jednostavno niste mogli odlučiti što se čini vrijednim gledanja. Zaboravite na takve brige jer smo za vas izabrali pet serija s kojima nećete pogriješiti. A ako mislite da nemate dovoljno vremena za pratiti serije, ne brinite - čak četiri od pet naslova s naše liste su mini-serije sa svega nekoliko epizoda koje vam neće oduzeti puno vremena.

Collateral

Ovotjednu listu započinjemo britanskom mini-serijom u kojoj se radnja odvija tijekom svega četiri dana. Priča započinje ubojstvom dostavljača pizze, a slučaj preuzima istražiteljica koja ne prihvaća da je riječ o neplaniranom i nasumičnom činu nasilja. Za vrijeme istrage, uvučena je u mračnu stranu londonskog podzemlja i otkriva zamršenu zavjeru koja uključuje dilere droge, krijumčare i špijune.

The Woods

Na drugom mjestu je poljska mini-serija s intrigantnom radnjom smještenom u dva vremenska razdoblja: sadašnjosti i 25 godina ranije. Glavni lik je varšavski tužitelj čija je sestra davno nestala, i koji se nada kako je ona još uvijek živa. Priča postaje zanimljiva kada se počnu pojavljivati novi dokazi koji bi mogli na to upućivati, a istodobno mračne tajne iz prošlosti njegove obitelji počinju izlaziti na vidjelo.

Safe

Treća mini-serija na našem popisu donosi priču o udovcu koji sam odgaja dvije kćeri. Iako mu je supruga umrla prije svega godinu dana, čini se da su stvari dobro posložene: Tom je uspješan u poslu, živi u dobrom naselju s prijateljima u blizini, i u početnoj je fazi nove veze. Situacija se naglo pogorša kada starija kći i njezin dečko nestanu, a prilikom istrage, glavni lik otkriva mračne tajne o ljudima koji žive u njegovom susjedstvu.

Clickbait

Još jedna mini-serija koju vrijedi pogledati je Clikckbait, a okosnica radnje zapravo je mračna strana društvenih mreža. Priča započinje otmicom obiteljskog čovjeka i oca, nakon koje se on pojavljuje u viralnom videu držeći natpis da će umrijeti ako video skupi 5 milijuna pregleda. Njegova obitelj tada se nađe u situaciji da vrlo brzo mora saznati tko se krije iza tako bizarne ideje i zašto.

Who Killed Sarah?

Na kraj popisa dodajemo i jednu meksičku seriju, o muškarcu koji istražuje okolnosti smrti svoje sestre, nakon što je krivo optužen za njezino ubojstvo zbog čega je odslužio dugu zatvorsku kaznu. Osim što je odlučan u tome da razotkrije stvarnog krivca, želi se i osvetiti obitelji koja je njega pogrešno optužila. Na našem ovotjednom popisu jedino ovo nije mini-serija, pa ako imate više vremena, možete uživati uz tri sezone koje su već izašle.

Vezani saržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije