Izabrali smo pet odličnih serija na Netflixu koje će vas prikovati uz male ekrane

Izabrali smo pet odličnih serija na Netflixu koje će vas prikovati uz male ekrane

Izabrali smo pet odličnih serija na Netflixu koje će vas prikovati uz male ekrane
  • Objavljeno: Subota, 17.12.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Netflix

Iako ove godine nemamo baš sreće s dodatnim slobodnim danima jer i Božić i Nova godina padaju na nedjelju, optimistično računamo na to da ćemo tijekom blagdana imati malo više vremena za sebe. Ako ga, osim za druženje s obitelji i prijateljima, poželite provesti i uz neki zanimljiv televizijski sadržaj, pogledajte našu listu trenutno najzanimljivijih serija na Netflixu.

Na popisu su dvije potpuno nove serije, jedna koju već dugo pratimo, jedna Božićnu i jedna za ljubitelje istinitih kriminalističkih priča.

1899

Prvi na našem popisu je novi naslov u režiji redatelja popularne serije Dark. Naziv 1899 odnosi se na godinu kada parobrod europskih migranata kreće na zapad kako bi napustio stari kontinent. Putovanje poprimi neočekivani obrat kada otkriju još jedan migrantski brod kako pluta otvorenim morem, a ono što pronalaze na brodu pretvara će njihov odlazak u obećanu zemlju u užasavajuću noćnu moru.

Wednesday

Na drugo mjesto stavili smo još jednu novu seriju, koja će oduševiti sve ljubitelje popularne obitelji Addams, a vjerujemo da će privući i novu publiku. Radnja prati događaje vezane uz Wednesday Addams u vrijeme kada je studentica na Akademiji Nevermore, koja nastoji riješiti nadnaravni misterij u koji su se upleli njezini roditelji 25 godina ranije.

I Hate Christmas (Odio il Natale)

Za one koji već razmišljaju o Božićnim filmovima, dobar uvod u pravo blagdansko raspoloženja mogla bi biti ova duhovita talijanska serija. Glavni lik je Gianna, mlada žena već umorna od toga da svaki Božić provodi sama, koja odluči kako će ove godine pod svaku cijenu pronaći dečka u 25 dana.

Manifest

Ako još niste gledali Manifest, vrijeme je da počnete! Trenutno je aktualna već četvrta sezona ove iznimno napete serije o putnicima leta 828 Montego Aira, koji su nakon neočekivanih turbulencija sigurno sletjeli, a zatim saznali da je već prošlo pet godina, njihove obitelji i prijatelji su se već pomirili s gubitkom i krenuli dalje, dok oni imaju osjećaj da nije prošlo više od nekoliko minuta.

Don’t Pick Up The Phone

Ljubitelji “true crime” priča uživat će u ovoj dokumentarnoj kriminalističkoj mini seriji o lažnom pozivatelju koji se javljao restoranima brze hrane diljem Amerike i predstavljao kao policajac koji istražuje krađu. Tražio je od voditelja poslovnica da pretražuje mlade zaposlenice, a ono što je započelo kao pretres koji zahtijeva svlačenje svlačenja pretvorilo se u sustavno seksualno zlostavljanje.

Vezani saržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije