Biserni osmijeh i preplanuli ten za ljeto iz snova – TIM DENT Miličić

Biserni osmijeh i preplanuli ten za ljeto iz snova – TIM DENT Miličić

Biserni osmijeh i preplanuli ten za ljeto iz snova – TIM DENT Miličić
  • Objavljeno: Utorak, 30.06.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Zdravlje zubi

Uz stručno mišljenje, dugogodišnje iskustvo i vrhunsku tehnologiju, moguće je ostvariti osmijeh o kojem sanjate Vrući dani, more, godišnji odmor, jednom riječju – ljeto. Vrijeme kojem se svatko najviše veseli još je idealnije kada osmijeh kojega nosimo blista.

Prekrasan i prije svega zdrav osmijeh, izuzetno je privlačan, a uz preplanuli ten pristaje savršeno. Ostavlja snažan dojam i svakako, svatko tko ga nosi izgleda privlačnije i svježije. Kada je osmijeh blistav, osoba zrači samopouzdanjem, a osim njegovog estetski lijepog izgleda, ne treba zaboraviti i na njegovo zdravlje.

Redoviti pregledi kod stomatologa te svakodnevna briga o zubima, dovodi do zadovoljavajućeg rezultata. Nelagoda, prikrivanje osmijeha rukom pa čak i suzdržano smijanje, sve to dovodi do nezadovoljstva koje može uzrokovati i puno veće probleme zubne šupljine.

Zdravlje desnih je iznimno bitno te spoznaja da je danas moguće imati savršen i zdrav osmijeh u isto vrijeme, najbolje opisuje stručnjake iz Poliklinike TIM DENT Miličić. Kako bi postigli biserno bijele, pravilne i zdrave zube u kratkom vremenu zna tim iskusnih stručnjaka iz poliklinike TIM DENT Miličić. One su najlakši način postizanja vrhunske dentalne estetike.

Marko Miličić

Što su keramičke ljuskice?

Keramičke ljuskice stomatološki su nadomjestak, koji se postavlja na prednju površinu zdravog zuba i u potpunosti može promijeniti oblik, boju, dužinu i širinu zuba. Kao takve, odličan su izbor za sve osobe koje imaju puknuće na zubu, jedan ili više zubi tamnije nijanse, nepravilan oblik zuba, pa čak i sitne razmake među zubima ili samo žele promijeniti estetski izgled svojih zubi i prilagoditi izgled osmijeha svojem licu.

Sam postupak je bezbolan i brz – potrebne su svega tri posjete liječniku dentalne medicine. Ako brinete o brušenju zuba kao kod postavljanja krunice, za to nema straha kada su ljuskice u pitanju. Za njihovo postavljanje potrebno je odstraniti do 0,5 mm zubne cakline, što znači da prirodna struktura zuba ostaje skoro netaknuta. Također vas ne mora mučiti ni briga da će konačni dojam biti umjetan ili ‘plastičan’.

Staklo-keramička ljuskica je svjetlopropusna, što znači da zubu daje sjaj isti kao kada svjetlo prođe kroz prirodnu caklinu i odbije se od unutarnje strukture zuba. Ljuskice se prilagođavaju vašem tenu, obliku lica i osmijehu.

Zajedno s pacijentom stvaramo osmijeh iz snova te se sve želje pacijenta uvažavaju. U samom procesu izrade ljuskica sudjeluje i sam pacijent, a prije samog kretanja u terapiju omogućavamo svakome da uz pomoć kompjuterskog prikaza ili čak probnih ljuskica na najbolji mogući način vizualizira finalan izgled“ – izjavila je dr.med.dent. Tamara Žaja Miličić, jedna od vodećih specijalistica stomatološke protetike i estetske stomatologije.

Uz stručno mišljenje, dugogodišnje iskustvo i vrhunsku tehnologiju, moguće je ostvariti osmijeh o kojem sanjate. Važno je prepustiti se u ruke stručnjaka koji će uz najbolji mogući savjet upravo san pretvoriti u stvarnost i to uz posvećenost i individualan pristup, kakav i njeguje Poliklinika TIM DENT Miličić. Bez straha i brige, ovoga ljeta zablistajte i veselite se svakom danu i novoj prilici jer se uz osmijeh uvijek stvaraju najljepše uspomene.

Slogan 'Vaš osmijeh. Naša strast.' idealno opisuje filozofiju stomatološke poliklinike TIM DENT Miličić. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike www.timdent.hr

Vitashop

Najnovije

Najčitanije