Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 18. do 25. 1. 2016.

Tjedni horoskop od 18. do 25. 1. 2016.

Tjedni horoskop od 18. do 25. 1. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.01.2016.
  • Broj pregleda: 1.653
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ljubav i(li) rat

Kada bismo ljubav i rat doveli u vezu, svi bismo rekli da su to dva nespojiva pojma. Suprotnosti? U poznatoj uzrečici hipi pokreta „Vodite ljubav a ne rat“ jesu, kada bismo im tražili poveznicu, dobili bismo izreku „U ljubavi i ratu sve je dopušteno“, a u pozadini ovog tjedna zasvirala bi Pat Benatar i pjesma „Love is a battlefield“ i ljubav i rat završili bi u istoj radnji. Ljubavno bojno polje.

I eto, dobili smo najsnažniji moment ovog tjedna. Venera u Jarcu, inače vrlo razborita, zagledat će se u Neptun, novo onesvješćivanje taman kada je postala stabilno trijezna sa Saturnom. Novi krug? Ostavljamo jednu iluziju da bismo potonuli u drugu. Pa zašto ne, sve je to ljubav, ljubav je opijenost bez koje nije moguće živjeti. Srećom, ovo ne traje dugo, povjerovat će u čuda još jednom, nadamo se da će joj se čuda i ostvariti ili će to biti samo mala ljubavna šok terapija iz prošlosti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Lav i Vodenjak otvaraju put

Pun Mjesec je ovaj tjedan u znaku Lava, a Lav je život, Sunce ulazi u znak Vodenjaka, sinonim slobode i vizionarstva. Dopustite ovaj tjedan sve. Pa čak i ponovo onaj trenutak kada pripiti šaljete poruke bivšoj ljubavi. Moguće je da se upletete i vratite neku priču u svoj život bez svjesne namjere. Svi scenariji koji vas zadese prihvatljivi su ako ih prihvatite široka, otvorena srca (Lav) i širom otvorena uma (Vodenjak). Informacije stižu. Što ćete s njima, sami odlučite. Vodenjak vjeruje da znanje i saznanje pripadaju svima.

U veljači ulazimo u kinesku godinu u znaku Majmuna, godinu velikih preokreta i nestabilnosti, gledano zapadnjački ili gledano kineski, ova godina traži manevriranje, traži da smo prisutni mentalno i fizički i najvažnije emocinalno. Majmunu pripada element vode, a on je emotivan. Mars u Škorpionu dobar dio godine u svom retrogradnom kretanju kroz samo dva znaka (Škorpion i Strijelac) svodi naše postupke na kresanje staroga, sumiranje i završavanje. Škorpion je opasna duboka voda, a Mars ju je pokrenuo.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Nekome će se ostvariti žudnje i snovi

Ne opirimo se promjenama. Novo neće nikada nastati dok se staro ne privede kraju. Stari mi, stari odnosi, stara uvjerenja, stari dugovi, stari problemi, stara potreba za kontrolom i nezaobilazni stari strahovi. Svi imamo negdje strah i potrebu za kontrolom, svi negdje strastveno pristupamo nečemu, svi negdje imamo tajne. Mars operira u tom području.

Ako ste jedan od sretnika kojem ovaj Mars u trigonu s Neptunom već u ponedjeljak donosi neku lijepu priču, radujemo se zbog vas. Nekome će se ostvariti žudnje i snovi, možda čak i više od onoga što je tražio.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije