Numerološka prognoza za siječanj

Numerološka prognoza za siječanj

Numerološka prognoza za siječanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2016. godine (2+1+6=9). U ovom slučaju, to je 8 + 9 = 17. Broj 17 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+7=8. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 8.

Nakon prošlogodišnjeg putovanja koje su obilježili završetci, drame i intenzivni osjećaji, sada je vrijeme da pronađete svoj mir i prihvatite sve ono što se događa oko vas. Prihvatite vlastitu stvarnost i osjećaje koje u vama budi. Ovo nije najbolje vrijeme za planiranje i provođenje drastičnih promjena. Sada je vrijeme da se fokusirate isključivo na sadašnjost i shvatite prirodu novog razdoblja života.

Tijekom ovog mjeseca pokušajte biti strpljiviji, pažljiviji i obzirniji prema potrebama drugih. Objasnite im da ste spremni za novi početak i određene promjene. Svoje namjere recite jasno i na diplomatski način, naročito ako još uvijek niste sigurni u to što točno želite promijeniti. Neka drugi izražavaju svoje osjećaje i uvijek imajte na umu da se morate međusobno podržavati. Siječanj vam pruža priliku za nove i pozitivne početke.

Ovo je vrijeme za davanje i traženje suradnje. Jedino tako ćete pronaći zajednički jezik i stvoriti timsko ozračje. Ovaj ciklus povezanosti dodatno će vas potaknuti na shvaćanje kako vaši potezi na jednom području ima direktan utjecaj na druga područja.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Sada imate priliku za stvaranje dobre karme, ali pod uvjetom da karmu doživljavate po principu uzročno posljedične reakcije. U svakoj situaciji, koja u vama budi osjećaj nelagode, pokušajte pronaći pravi uzrok tog osjećaja.

Ova godina vam donosi niz lekcija po pitanju uvažavanja različitosti i individualnosti. Vaše shvaćanje života dolazi iz vaših iskustava, a vaši osjećaji upravo iz vaših shvaćanja. Ali, vaši osjećaji i vaše misli nisu isto i u svakom trenutku morate moći prepoznati razliku između onoga što osjećate i onoga što mislite. To je jedini put prema slobodi. U suprotnome ćete uvijek biti zarobljeni na mjestu gdje se misli i osjećaji sukobljavaju. Na mjestu gdje vam um govori jedno, a osjećaji žude za nečim drugim.

Usredotočite se na privatni život. Pokušajte postići međusobno prihvaćanje. Jedino tako ćete osjećati mir i opuštenost. Jedino tako ćete dopustiti ljubavi da se razvija i raste. Jedino tako ćete pronaći ljubav. Neka ovo bude jedan nježan mjesec. Nemojte forsirati ništa.

Obratite pažnju na sve one detalje koji troše vaše vrijeme. Potražite tragove u svemu što se događa unutar i oko vas. Neki ljudi će se naći u okolnostima koje će vam pružati značajan uvid u vlastiti život. Na vama je samo da se odmaknete i u tišini promatrate. Razmislite dobro o svemu što se događa u čitavoj složenosti vaše realnosti koju već dulje vrijeme pokušavate shvatiti i prihvatiti. Onaj mali trag i spoznaju koja vam nedostaje pronaći ćete tamo gdje najmanje očekujete, i to u situaciji koja će jedva biti povezana s vama. Potražite ono što vam nedostaje kako biste povezali prošlost i budućnost. Tada ćete konačno shvatili i prihvatili svoju sadašnjost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije