Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Životne lekcije koje ćete naučiti

Životne lekcije koje ćete naučiti

Životne lekcije koje ćete naučiti
  • Objavljeno: Subota, 05.12.2015.
  • Broj pregleda: 1.702
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Do sada ste vjerojatno doživjeli sve emocije koje se mogu doživjeti. Iskusili ste kako je to uspjeti, ali i kako se nositi s neuspjehom. Postali ste mudriji i još uvijek učite.

Biti previše ponosan nije nikada bilo dobro. Ponekad morate progutati ponos i nastaviti dalje.

Materijalne stvari nam jesu potrebne, ali ne smiju biti ono što nas usrećuje. Novac jest važan, ali nije vrijedan brige i stresa.

Usporite i nemojte žuriti. U životu ćete puno više uživati ako ćete kroz njega ići laganim tempom. Polako i sigurno.

Ciljevi nisu važni koliko mislimo da jesu. Probajte živjeti tjedan dana bez pomisli na ciljeve. Shvatit ćete da možete napraviti čudesne stvari. Bit ćete manje pod stresom ako nećete previše razmišljati o ciljevima.

Pročitajte kako dosegnuti najveću sreću.

Uživajte u trenutku jer sve brige i planovi za budućnost mogu spriječiti uživanje u sadašnjosti. Fokusirajte se samo na ono što sada radite.

Kada vas vaše dijete traži pažnju, uvijek mu je dajte. Nemojte dopustiti da vam to smeta i da vas opterećuje. Budite zahvalni na tome što možete provesti vrijeme s osobama koje volite.

Ne možete biti osoba koja motivira ljude. Najbolje čemu se možete nadati jest da će ih vaša djela potaknuti na akciju.

Neke stvari ćete propustiti. Trebate biti svjesni da sve što ste propustili zapravo ni nije važno. Da jest, ne biste to ni propustili.

Prepoznajte 7 znakova sinkroniciteta!

Na greškama se najbolje uči. Nemojte se bojati grešaka, samo se potrudite da iste greške ne ponavljate.

Neuspjeh je jedan korak prema uspjehu. Bez neuspjeha nikada ne biste naučili uživati u uspjehu, stoga se nemojte bojati neuspjeha.

Odmor je važniji nego što mislite. Radimo previše i zaboravljamo odmarati. Vaše tijelo je najdragocjenije što imate i trebate ga čuvati.

Postoje stvari koje su besplatne, a koje popravljaju raspoloženje. To može biti zagrljaj, društvo prijatelja ili šetnja.

Zdrav život se ne postiže preko noći. To je dugotrajan proces tijekom kojega se uči na vlastitim greškama. Važna je volja, a sve ostalo dolazi poslije.

Saznajte što nikada nećete požaliti!

Odustanite od očekivanja jer kada nešto očekujete, zaboravljate na realnost. Zaboravite na idealiziranu sliku osobe ili stvari koju imate jer ćete na kraju ostati razočarani.

Davanje je puno bolje od primanja. Dajte sve od sebe bez očekivanja da ćete dobiti nešto zauzvrat. To je onda čist i prekrasan čin. Previše često dajemo sve od sebe kako bismo to isto dobili zauzvrat.

Natjecanje je manje korisno od timskog rada. Nemojte preživljavati na štetu drugih. Ljudi se trebaju držati zajedno kako bi opstali.

Stvaranje je ono što životu daje smisao. Stvorite nešto na što ćete biti ponosni jer će to vašem životu dati značenje.

Budite perspektivni i ne dopustite da vas ljutnja i uznemirenost odvedu u krivom smjeru. Zaboravite i krenite dalje.

Nemojte previše sjediti jer vas to ubija. Krećite se, plešite, trčite, hodajte ili radite bilo što drugo što vas drži u pokretu.

Strah i sumnja će vas pokušati zaustaviti. Nemojte dopustiti da vas spriječe u stvaranju prekrasnih stvari.

Uvijek imate nešto novo za naučiti. Iskoristite svaki dan za to. Život nam neprestano daje nove lekcije zbog kojih postajemo ono što jesmo.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije