Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

13 znakova da je divlji u krevetu

13 znakova da je divlji u krevetu

13 znakova da je divlji u krevetu
  • Objavljeno: Subota, 20.08.2016.
  • Broj pregleda: 1.935
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

1. Daje dobre napojnice

Ako je velikodušan u restoranu, velikodušan je i u krevetu. Drugim riječima, što su njegove napojnice manje, to biste trebali biti udaljeniji od njega u trenutku kad vas bude tražio broj.

2. Pita vas za mišljenje... i stvarno ga sluša

Ne moramo previše objašnjavati. Ako mu je stalo do vaših želja i mišljenja, ništa se neće promijeniti ni u spavaćoj sobi. Ili kuhinji. Ili u uredu. Ili pod tušem. Je li još nekome vruće?

3. Voli eksperimentirati s hranom

Proždrljivi tipovi neće se lako zasititi ni pod plahtama. Znate kako kažu – put do ženskog orgazma je kroz njegov želudac. To kažu, zar ne?

4. Često vas dira

Ako ga jedva uspijevate natjerati da vas uhvati za ruku, možete zaboraviti na dobru avanturu sa struka na dolje.

5. Voli sladoled od čokolade

Ne možete poraziti pseudoznanost! (Zapravo, možete, ali vam u ovom slučaju itekako ide u prilog).

6. Zna plesati

Frajeri koji znaju pratiti ritam na plesnom podiju, to odlično rade i u krevetu. Bonus bodovi za plesače koji plešu s djecom na vjenčanjima. Nema veze sa seksom, ali je jednostavno neodoljivo.

7. Poštuje sve žene

Muškarci koji se prema ženama (čak i ako je samo prema nekima) ponašaju loše, jednostavno su loši muškarci. Ako vaš partner ima odličan odnos sa svojom majkom, sestrom i ima ženske prijateljice koje ga obožavaju, onda možete biti sigurni da ste s frajerom koji će vam pružiti bar nekoliko orgazama... po danu, naravno. A onda vam donijeti cvijeće sljedećeg jutra.

8. Ne hvali se

Frajeri koji pričaju priče izvan spavače sobe najčešće ne traju predugo. Iako je ironično, oni koji se često hvale o svojim seksualnim postignućima, obično su oni koji će vas u krevetu dovesti do jednog velikog, ,eksplozivnog... razočaranja.

9. Promatra vas

Dobro vas promatra. Često. Ako proždirete pizzu kao da nikad niste jeli, a on gleda u vas kao u duplericu časopisa za muškarce, taj će se entuzijazam vjerojatno prenijeti i u krevet.

10. Odlično miriše

Kad je riječ o privlačnosti, osjetilo mirisa igra ogromnu ulogu. Ako se ne možete zasititi njegovog mirisa, onda ne možete dočekati trenutak kad ćete biti sami da na njega navalite kao na čokoladnu tortu za vrijeme PMS-a.

11. Fleksibilan je

Ne tjelesno (iako ni to nije naodmet), već ne stoji iza čvrstih i nepromjenjivih navika. Dobar seks zahtjeva improvizaciju . Neki ljudi vole određene stvari, a neki nešto potpuno suprotno od njih. Ne želite robota kojemu će se srušiti sistem onog trenutka kad isprobate nešto što nije sačuvano u njegovom programu. Želite frajera koji će biti spontan i učiniti ono što se u tom trenutku čini prigodnim.

12. Voli vježbati

Više vježbe – više izdržljivosti! To znači da ima ono što je potrebno kako bi posao bio obavljen na najbolji mogući način, A TO ZNAČI da ni vrućina ni umor ni kiša ni snijeg neće stati između ovog frajera i vašeg obećanog orgazma.

13. U životu je doživio neke nepovoljne okolnosti

Muškarci koji su previše lijepi i često hvaljeni za svoja postignuća često znaju predstavljati problem. Vi želite frajera koji je u život prošao kroz dovoljno izazova da zna kako se za neke stvari treba itekako potruditi (neke stvari = vaša G-točka)

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije