Poklanjamo Femisan set kapi za tebe i prijateljicu: Prirodno rješenje za svaku ženu

Poklanjamo Femisan set kapi za tebe i prijateljicu: Prirodno rješenje za svaku ženu

Poklanjamo Femisan set kapi za tebe i prijateljicu: Prirodno rješenje za svaku ženu
  • Objavljeno: Srijeda, 28.12.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: promo

Kategorija: Božić

Božić je iza nas, Nova godina pred vratima, no mjesec darivanja i dalje traje, stoga ovog puta našim vjernim čitateljicama donosimo vrijedne nagrade. Slijedite pravila darivanja i osvojite Femisan dodatke prehrani, prirodne kapi bez hormona, umjetnih tvari i konzervansa.

Svaka žena na svoj se način nosi s onim danima u mjesecu i svaka ih proživljava drugačije, no jedno je sigurno - ženske tegobe uvijek su bile i uvijek će biti prisutne. FemiSan dodaci prehrani stvoreni su upravo kako bi ublažili menstrualne bolove, neplodnost, upale jajnika i simptome menopauze s kojima gotovo svaka žena vodi veliku bitku.

Bolne menstruacije i upala jajnika najčešće se javljaju u mlađoj životnoj dobi, a bol se najčešće javlja u donjem dijelu trbuha nešto prije početka menstruacije. Menstrualni grčevi vrhunac obično dosežu već prvog dana početka krvarenja. Često se bol širi u donji dio leđa, a nije neobično i da menstrualne boli prate mučnine, glavobolje i vrtoglavice. S druge strane, nakon 45. godine počinjemo se suočavati sa simptomima menopauze, kao što su navale vrućine najčešće u gornjem dijelu tijela i u licu, promjene u libidu, problemi nesanice, bolovi u kostima i zglobovima, osteoporoza, bolni spolni odnosi, infekcije mokraćnog sustava, promjene na koži, debljanje, inkontinencija kao i osjećaj slabosti i umora.

Kako biste izbjegle i umanjile navedene neugodne simptome, poklanjamo vam jedne kapi Femisan A te za Vašu prijateljicu, susjedu ili majku, Femisan A ili Femisan B kapi po izboru.

  • Biljne kapi FemiSan A zbog povoljnog djelovanja na hormonalnu ravnotežu i ovulaciju smanjuje žensku neplodnost i uspješno se primjenjuje kod žena koje imaju upale jajnika, bol u jajnicima, ciste na jajnicima, endrometriotične ciste i posebno kada su u pitanju policistični jajnici. Redovito korištenje biljnih kapi FemiSan A zaustavlja rast mioma na maternici i smanjuje daljnji rast, te ublažava menstrualne bolove. Ove prirodne biljne kapi mogu koristiti djevojčice već od prvog menstrualnog ciklusa
  • FemiSan B svojim kompleksnim sastavom zasnovanim na ljekovitom bilju, ne otklanja samo probleme menopauze i perimenopauze, već se i smanjuje preosjetljivost živčanog sustava, nervoze, lupanja srca, nesanice, pojačanog znojenja, razdražljivosti i naglog osjećaja topline. Biljne kapi FemiSan B povoljno djeluju na zglobove, kosti i krvne žile, a ujedno smanjuju i valunge, preznojavanje i depresiju

Darivanje će se održati od 28. - 29. prosinca 2022., pa pratite našu Facebook stranicu i osvojite vrijedan poklon!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije