Nećete vjerovati kakav superfit plan i program smo vam složili!

Nećete vjerovati kakav superfit plan i program smo vam složili!

Nećete vjerovati kakav superfit plan i program smo vam složili!
  • Objavljeno: Srijeda, 15.01.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Detoksikacija

Nalazimo se na sredini prvog mjeseca u novoj godini stoga vjerujemo da ste krenuli s realizacijom novogodišnjih odluka. A možda ste već od njih odustali. Kojoj god od ove dvije skupine ljudi pripadali, došli ste na pravo mjesto.

Bez obzira je li vaša novogodišnja odluka čišćenje organizma, gubitak kilograma ili jednostavno želite se bolje osjećati ili izgledati, svoju inspiraciju potražite na našem portalu jer vas u iduća 3 mjeseca očekuje pregršt zanimljivih savjeta, recepata i video sadržaja koji će vam pomoći da u novoj godini, ali i u svim godinama koje slijede, budete zdravi i puni elana.

1. korak: detoksikacija

Nakon prosinca u kojem ste uživali u blagdanskim delicijama i niste se zamarali brojanjem kalorija, najbolje bi bilo da put prema zdravlju započnete detoksikacijom organizma.

Upravo zato vas idućih mjesec dana na portalu CentarZdravlja očekuju teme vezane uz detoksikaciju. Saznat ćete, primjerice, što je to uopće detoksikacija i kojim znakovima vam organizam pokazuje da mu je potrebna te još mnogo povezanih tema.

Ovo nije lak proces, nećemo lagati, zato ćemo vam na našem Instagram profilu svakog dana pružiti dnevnu dozu motivacije, kao i zanimljive kvizove. Ne zaboravite nas zapratiti.

Također, pratite nas i na Facebooku kako vam nešto ne bi promaklo, a imat ćete i priliku osvojiti zanimljive nagrade.

Za početak, odlučili smo vas pitati jeste li ikada odustali od treniranja i zašto, jeste li isprobali neku metodu detoksikacije, ali i koji vam je omiljeni način opuštanja. Uživajte u videu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije