Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Ljubav

Neki od vas će se razočarati u odnosima. Ne brinite, to se prvenstveno odnosi na one koji stvarno imaju problema. Takva situacija neće biti udarac ili neočekivano razočarenje. Radi se o situaciji koja je takva već dugo vremena. Brza potraga za novim partnerom će rezultirati novim razočaranjima, to nema sumnje. Ne trebate se povući u sebe i držati se odnosa koji za vas nisu dobri.

Bit će jako intenzivnih razdoblja, snažnih impulsa i jasnih emocionalnih pobjeda. Bit će i mirnih faza u kojima se apsolutno ništa neće dogoditi. Sami ćete savršeno dobro procijeniti u kakvoj se fazi nalazite. Slušajte sebe i vjerujte svojim instinktima. Vrlo je vjerojatno da ćete u određenim trenucima imati snažnu želju koristiti metode koje nisu poštene. Netko će vas gurnuti u situaciju u kojoj ćete pomisliti da bijele laži zaista izgledaju bezopasno. Odluka je na vama, ali morate shvatiti da takvi postupci imaju posljedice.

S druge strane, ponekad u životu stvarno moramo izabrati manje od dva zla, a to je uvijek teško. Imajte na umu da sada vaše srce neće uvijek biti u pravu. Sve će raditi za vas, imat ćete svoj sretan kraj, ali na duge staze. U trenutnoj fazi života trebate sakupljati sredstva, a ne ih samo bezumno trošiti. I što je najvažnije, nikada ne zaboravite ljude koji su ostavili značajan trag u vašem životu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Obitelj i dom

Odnosi u obitelji će se mijenjati od mjeseca do mjeseca, ovisno o tranzitu planeta. Mnogi od vas će se preseliti. Pomrčina Sunca 10. lipnja i pomrčina Mjeseca 24. lipnja signal su dugoročnih promjena. Ideju o selidbi forsirat će vaš partner koji čezne za većim i prostranijim domom.

Ove pomrčine ukazuju i na druge scenarije. Mogu ukazati na velike radove u kući ili na poremećaj u obiteljskim odnosima. Dugogodišnji problemi su prisiljeni izaći površinu. Više se ne mogu ignorirati i moraju se rješavati. Kada se prašina slegne, bit ćete u poziciji poduzeti potrebne mjere. Inteligentne reakcije će dovesti do boljih obiteljskih odnosa.

Izvrsno je vrijeme za obiteljska druženja, zabave kod kuće i preuređenje doma. Merkur je retrogradan od 9. travnja do 3. svibnja i poziva na veliki oprez u komunikaciji sa članovima obitelji. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo. Mnoge katastrofe se mogu spriječiti poduzimanjem tih jednostavnih mjera opreza. Od 13. travnja do 28. svibnja je povoljan period za građevinske projekte ili veće popravke u kući.

Saturn je vaš obiteljski planet. Govoreći općenito, to pokazuje da je vaša politika kod kuće prepuna ljubavi i sa čvrstim granicama. Ljubav i dobra volja sami po sebi neće biti dovoljni za lijep obiteljski život. Tu treba biti pravila i autoriteta. Vaš izazov je pronaći ravnotežu između ljubavi i osjećaja reda. Ove godine, kao i prošle godine, Saturn je u znaku Blizanaca. Stoga postoji potreba za dobrom, jasnom i točnom komunikacijom. Bolje je šutjeti ako će se sve što kažete pogrešno shvatiti. U mnogim slučajevima Vage će stići karma prošlih odnosa u kući. Krajnji rezultat će biti vrlo pozitivan.

Posao i novac

Ovo bi trebala biti dobra financijska godina. Do kolovoza će zarada imati status quo. Možda ćete zaraditi više, ali imat ćete i više troškova. Možda će obiteljski troškovi pojesti dodatnu zaradu. Nakon 1. kolovoza počinjete bolje zarađivati i prihodi su veći od rashoda. Jupiter provodi veći dio godine u vašem 10. domu karijere.

Dakle, ovo je odlična godina za karijeru. Povećat će se plaće, dolaze napredovanja i priznanja na poslu. Nadređeni se mogu suprotstaviti nekim financijskim planovima, ali i podržati vaš status i napredak. Čini se da žele prisvojiti zasluge na tim područjima. Puno ćete više putovati zbog posla.

Karijeru će potaknuti vaša dva talenta: suosjećanja prema drugima i vaše komunikacijske vještine. Projekt u marketingu ili komunikacijama će vam donijeti poslovni uspjeh i novac. Mnogi su od vas će komunicirati s vrlo utjecajnim ljudima s kojima ćete izgraditi dobre poslovne veze.

Oni koji započinju karijeru trebaju dobro proučiti područje komunikacija i medija. To je put do zarade koji će vam godinama biti isplativ. Nakon kolovoza je potrebno malo više strpljenja. Postoji potreba za proučavanjem potencijalnih ponuda za posao. Stvari nisu onakve kakvima se čine. Ne dopustite da vas zavede blještavilo i glamur. Stvarnost može biti sasvim drugačija.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zdravlje

U cjelini, čeka vas nevjerojatno dobra godina za zdravlje. Kada ste dobri prema sebi, zdravlje je super. Kada ste pod stresom i nervozni, zdravlje nije tako dobro. No, to su kratkoročne faze, a kada prođu, zdravlje se vraća u svoje skladno stanje. Pripazite na pretjerano razmišljanje jer bi moglo uzrokovati nesanicu i nedostatak energije.

Dakle, nije naodmet naučiti isključiti um. Provedite vrijeme u meditaciji. Misli mogu doći ali im ne treba poklanjati energiju. Ako govorite negativno ili zlonamjerno, ni to nije dobro za vaše zdravlje.

Neptun je vaš planet zdravlja i ove godine se nalazi u Vodenjaku. Vlada stopalima što pokazuje će vam goditi masaža stopala i refleksologija. Neptun u Vodenjaku pokazuje otvorenost prema novim i drugačijim metodama liječenja.

Neptun je planet intuicije. Život na Zemlji je škola. Svatko od nas koristi intuiciju na različite načine. Neki ljudi ju koriste kroz financije, neki kroz kreativnost. Neki u ljubavi i društvenim pitanjima. Ali, u vašem slučaju, koristite ju kod zdravstvenih problema. Što ste više usklađeni sami sa sobom, brže ćete riješiti zdravstvene probleme.

Jupiter će napraviti stresan aspekt s Neptunom od 1. kolovoza nadalje.

Iako to nije dovoljno da uzrokuje bolest, pokazuje da pretjerano uživanje u životu može imati negativne zdravstvene posljedice. Prepustite se, ali nemojte pretjerivati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije