Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Ljubav

Za one u braku je ovo godina duhovnih tema. Suprug ili partner će doživjeti osobni rast i napredak. U mnogim slučajevima se otkrivaju karmički aspekti odnosa. U većini slučajeva to razumijevanje će poboljšati brak.

Saturn ima više dobrih aspekata nego loših. Za samce to znači puno duhovnih previranja na području ljubavi. Imate idealističke poglede na ljubav. Tražite apsolutno savršenstvo u ljubavi. U mnogim slučajevima, to je jednostavno nerealno. Savršena ljubav nije idealna. Oni koji to ne shvaćaju će se teško razočarati. Potraga za savršenom ljubavi je uzaludan posao.

Ostavite se noćnih klubova, pustite površne ideje o ljubavi koje se temelje na fizičkim atributima i potražite nevidljivu silu koja voli bez obzira na sve. Ljubav će se pojaviti bez puno buke i stresa. Kako ćete to postići, ovisi o vašim osobnim željama. Neki će to postići u sinagogi, hramu, crkvi ili džamiji. Neki će to postići u osami vlastitog doma ili s učiteljem. Neki će to postići molitvom ili meditacijom.

Zdravo je sagledati stare odnose i potražiti uzorke pogrešaka i uspjeha. Ako se držite ljutnje, žaljenja ili krivnje, još uvijek niste spremni za nešto novo.

Što god učinili u prošlosti, bez obzira koliko to bilo pogrešno, postoji snaga koja vas voli i vidi vas kao dostojne ljubavi. Pustite prošlost i pripremite se za budućnost.

Ove godine (kao i prošle), duhovna kompatibilnost je vrlo važnija. To vrijedi i za one u braku i za samce. Duhovna kompatibilnost će s vremenom uskladiti sva druga područja. Temelji za dobar zajednički život se postavljaju sada. Venera će boraviti neobično dugo u vašoj 5. kući ljubavi: od 8. rujna do kraja godine.

Jedini problem je u tome što Venera ide retrogradno i Mars će se također kretati kroz 5. kuću. Ljubavne veze će biti na ozbiljnom testu. Bit će mnogo uspona i padova.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Obitelj i dom

Dom i obitelj su još uvijek važni za vas. Prazna 4. kuća pokazuje veliku slobodu. Venera će se kretati kroz 4. kuću od 7. kolovoza do 8. rujna. Ovo će biti odlična prilika za obiteljska okupljanja i preuređenje doma.

Merkur će biti retrogradan u 4. kući od 13. kolovoza do 5. rujna. S obzirom da će interesi doma biti jači u tom periodu, važno je poduzeti dodatne korake kako bi komunikacija sa članovima obitelji prošla što bolje. Kupnja i prodaja kuće u tom periodu se ne preporučuje. Ne uzimajte stvari zdravo za gotovo. Mars će biti u vašoj 4. kući od 15. listopada do 1. prosinca.

Ako planirate izgradnju ili obnovu kuće, ovo je pravo vrijeme. Mars je vatrena i impulzivna energija koja često dovodi do izljeva ljutnje i bijesa. Zato ja važno smiriti se i djelovati hladne glave. Nekoliko puta duboko udahnite i savjetujte članovima obitelji da učine isto. Venera, vaš planet obitelj, će neobičnu količinu vremena provesti u Škorpionu i vašoj 5. kući od 8. rujna do kraja godina.

To bi moglo ukazivati ​​dolazak novog člana obitelji.

Posao i novac

Kao što je spomenuto, čeka vas lijepa financijsku godinu. Jupiter kreće kroz vaš znak i to je simbol bogatstva i dobrog života. Čak i ako ne zarađujete puno, živjet ćete kao bogataš. Svemir će organizirati putovanja, odlaske u restorane, lijepu i skupu odjeću, nakit i slično.

Te stvari mogu doći kao poklon ili nagrada. Jupiter donosi mnogo više od novca. Donosi optimizam i radost. Širi vaše vidike i donosi više samopouzdanja.

Činjenica da vas sreća prati ne znači da trebate sjediti i čekati. I dalje radite na svojim ciljevima. Kako će mjeseci polako prolaziti, shvatit ćete da zaslužujete više: više novca, više dobrih stvari, više sreće. 1. kolovoza se fokus sa osobnog zadovoljstva i dobrog života seli na stvarnu zaradu. Imovina koju posjedujete će povećati vrijednost.

Čak će i početna financijska prepreka kasnije dovesti do bogatstva. Financijske prilike će vas pronaći. Jupiter je također i planet vašeg zdravlja. Na financijskoj razini, to znači da će ponude za posao biti u području zdravstva, ili nadahnute ulaganjima u tom dijelu. Bez obzira na vaš posao, klijent sa područja zdravstva će doći i donijeti profit.

Uvjeti na radnom mjestu su mnogo sretniji. Nudi vam se posao iz snova. Zaposlenik će imati profitabilnu ideju ili tehniku. Zaposlenici u cjelini podupiru vaše financijske ciljeve. Ono što je najvažnije, financijski horizonti se šire. Ciljevi koji su se prije se prije nekoliko mjeseci činili nemogući, sada postaju dostižni. Kada se horizonti prošire, nove ideje postaju moguće. Mnogi od vas će putovati na posao. Ostali će pronaći financijske mogućnosti u inozemstvu ili sa strancima.

Vaš tržište je sada cijeli svijet. Do sada smo raspravljali o psihološkom i materijalnom utjecaju Jupitera. No, najvažnije učinak je onaj koji možete propustiti ako niste oprezni: duhovni učinak. Jupiter je planet višeg znanja i otkrivenja. Mnoga važna i suptilna načela bogatstvo ćete otkriti tijekom ovog razdoblja. Ako shvatite ta načela, bogatstvo će vam uvijek biti dostupno, bez obzira gdje se Jupiter nalazio. Ovo je njegov pravi dar.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Zdravlje

Sa svim dugoročnim planetima u dobrom ili neutralnom položaju, zdravlje i vitalnost bi trebali biti dobri u narednoj godini. Vaša 6. kuća zdravlja je snažna. U mnogim slučajevima to pokazuje interes za brigu o zdravlju. U drugim slučajevima to ukazuje na poduzimanje preventivnih koraka.

Niste zadovoljni sa samo dobrim zdravljem. Želite izgledati dobro i baviti se fizičkom aktivnošću. Pluton pokazuje da ćete imati koristi od detoksikacije i čišćenja tijela.

Način za poboljšanje zdravlja sada nije na dodavanju već na uklanjanju onoga što ne bi trebao biti tamo. Uživajte, ali nemojte pretjerati. Saturn kreće u vaš znak iduće godine i inzistirat će na tome.

Za vas je emocionalno zdravlje jednako važno kao i fizičko. Pozitivna stanja se odmah odražavaju na tijelu, a isto tako i negativna. Utjecaj emocija na zdravlje za svakoga vrijedi do nekog stupnja, ali za vas je najdramatičniji period do 1. kolovoza.

1. kolovoza planet zdravlja seli u Lava. To pokazuje vezu između financija i zdravlja. U mnogim slučajevima to znači da ćete potrošiti više na proizvode za zdravlje. U drugim slučajevima, područje zdravlja će biti izvor zarade. Može dobiti posao u liječničkoj ordinaciji ili bolnici. Kada su financije dobre, zdravlje je dobro. Kada financije trpe, zdravlje isto tako može trpjeti.

Do 1. kolovoza obratite dodatnu pozornost na trbuh i grudi. Nakon 1. kolovoza, obratite pozornost na srce. To može biti učinjeno putem refleksologije, akupunkture ili akupresure, masaže ili reikija.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije