Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ljubav

Ljubav i romantika nisu pri vrhu prioriteta. Oni u braku će ostati u braku a samci će ostati sami. Prazna 7. kuća ne znači da ove godine nećete imati društveni život. Ostala područja života su vam sada važnija. Merkur je vaša planeta ljubavi. Ova brza planeta će se će kretati kroz sve kuće horoskopa.

Uglavnom, ljubav i romantika mogu vas pronaći na sve načine. Ponekad i nekoliko puta mjesečno. Iako će biti romantičnih prilika, bit će i izazova.

5. kuća ljubavnih veza je vrlo jaka i neobično sretna ove godine. Samci mogu očekivati ​​mnogo toga. Oni u braku će imati obilje mogućnosti izvan braka. Ako je vaš odnos dobar, trebali biste odoljeti iskušenju. Moguće je da će ova iskušenja ojačati vaš brak. Često ne znamo vrijednost onoga što imamo dok to ne možemo sa nečim usporediti.

Jupiter, vaš planet karijere, nalazi se u 5. kući do kolovoza. To ukazuje na ljubavnu aferu sa šefom ili nekim tko je na visokom položaju. Sjetite se da uvijek imate slobodnu volju i uvijek može odbiti ono što vam se ne sviđa.

Prijatelji će biti kao obitelj i dat će vam emocionalnu podršku. Privlače vas stariji i konzervativniji ljudi zbog svog znanja i iskustva. Važno je imati na umu da prazna 7. kuća ne negira brak. Svemir je po ovom pitanju jednostavno neutralan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Obitelj i dom

Saturn je u vašoj 4. kući tijekom cijele godine. Ovo je sada prioritet, zahtijeva vašu pozornost i puno rada. Na općoj razini, Saturn u 4. kuću ukazuje na razočaranja u obitelji i obiteljskim odnosima. Prisutan je i osjećaj hladnoće i udaljenosti.

Tu je i emocionalna odvojenost. Obiteljskim odnosima se pristupa iz osjećaja dužnosti, a ne toliko iz ljubavi. Obiteljske obaveze se povećavaju u posljednjih godinu dana. Dio problema je u tome što ne može izbjeći ili pobjeći od odgovornosti. Iako se mnogi od vas žele preseliti ove godine, to se sada ne čini praktičnim. Vaš najbolji izbor je bolje iskoristiti prostor imate, ili se ponovno prilagoditi obiteljskom životu u skladu s novim pravilima.

Saturn u 4. kući često ukazuje na sklonost depresiji i to se mora izbjeći pod svaku cijenu. Postoji mnogo novih opterećenja. Zahtjevi na poslu će dodatno komplicirati stvari. Održavanje ravnoteže između posla i obitelji nije lako. Ali, Saturn u 4. kući ima mnoge tajne blagoslove.

Bavit ćete se mnogim strahovima, traumama i sjećanjima iz prošlosti. Naučit ćete važne lekcije o tome kako se nositi sa obitelji i karijerom. Saturn će uvesti red u obiteljski život. Svatko će imati jasne dužnosti.

Pojedini članovi obitelji moraju raditi za ukupnu dobrobit doma i obitelji u cjelini. Potrebno je uspostaviti disciplinu poštujući svačije pravo na slobodu.

Posao i novac

Jupiter u vašoj 5. kući stvara lijepe aspekte do kolovoza i pokazuje da će se bogatstvo i zarada povećati. Ovo će biti pozitivna i sretna financijska godina. Jupiter u Raku donosi veće samopoštovanje, napredovanja i mogućnosti za zaradu.

Jupiter u Raku donosi bogatstvo koje dolazi k vama kao posljedica kreativnosti ili slobodnih aktivnosti. Bogatstvo će često doći kroz kreativne ideje, otkrivanje novog načina da se nešto učini ili stvaranje novog proizvoda.

Ljubavna afera sa šefom ili nekim na položaju također može dovesti do povećanja zarade. Investitori bi trebali istražiti igre, sport, zabavu, odmarališta, hotele, restorane i stambenu imovinu. Tu postoje dobre prilike.

Mars, vaš financijski planet, se kreće kroz mnoge znakove i kuće. Novac i prilike za zaradu će doći na mnogo načina i putem raznih izvora. Mars pokazuje sklonost prema riziku i nagađanju. Jupiter u vašoj 5. kući do 1. kolovoza također donosi sreću u spekulacijama. Mars ukazuje na potrebu za prevladavanjem financijskih strahova. Slijedite intuiciju bez straha i hrabro krenite naprijed.

Imate osjećate da statusom i dobrim ugledom uvijek možete zaraditi novac. Jupiterov prelazak u Lava čini nevjerojatne aspekte za vašu karijeru. Možete očekivati ​​povišice, napredovanja, nove i bolje mogućnosti zapošljavanja, naklonost moćnika i počasti.

Rizični potezi će isplatiti u kolovozu. Nakon kolovoza, zabava se nastavlja ali ima još posla koji morate obaviti. Ipak je glavni izazov ravnoteža između karijere i obitelji.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zdravlje

Zdravlje je bolje nego početkom prošle godine, ali uz Pluton i Saturn još uvijek niste na sigurnom tlu. Vitalnost nije na uobičajenim dobrim granama i to je opasnost. Kada je energija niska, vaša sposobnost za obranu od bolesti je umanjena i postajete ranjivi na sve. Dakle, prva linija obrane gradi ukupnu razinu energije.

Postanite energetski učinkovitiji fokusiranjem na prioritete i ostavljajući nevažna pitanja po strani, planirajući svoj dan i projekte tako da možete ostvariti više s manje napora. Odmarajte se i opustite, govorite manje i više slušajte, izbjegavajte borbe za vlast, beskorisne svađe, promatrajte bez prosuđivanja ili osuđivanja i izbjegavajte ljude koji vam kradu energiju.

Razmišljajte o svojoj energiji kao o novcu u banci. Želite ju uložiti tamo gdje će vam se više vratiti. Sunce pokazuje da može poboljšati zdravlje s naglaskom na srce: dajući mu više pažnje i jačajući ga kad god je to moguće. Izbjegavajte depresiju. Naučite da sreća nije ograničena okolnostima, to je unutarnje stanje. Sreća je izbor. Odlučite biti sretni bez obzira na okolnosti. Kreativni hobiji su izvrsni za oslobađanje negativnih osjećaja i donijet će više radosti. Kreativnost je jedna od najvažnijih kvaliteta života.

Jupiter će vašem domu zdravlja od 1. kolovoza dati više energije. To je pozitivan zdravstveni signal koji ukazuje da pitanjima zdravlja trebate posvetiti više pažnje. Donosi dobre vijesti o zdravstvenim problemima. Nisu tako strašni kao što ste mislili ili će se riješiti. Bedrima i jetri trebate posvetiti više pozornosti. To ukazuje da su zdravlje i karijera sada povezani u vašem umu i da promjene mogu utjecati na vaše zdravlje.

Dobra karijera je kao ljekoviti tonik. Loše vijesti stvaraju probleme. Što god se događa, možete odabrati biti zdravi i sretni. Način na koji slijede ciljeve u karijeri imat će snažne posljedice na zdravlje. Odaberite uravnotežen i miran put.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije