Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Ljubav

Čeka vas vrlo sretan i produktivan društveni život ove godine. Romantika je jedna od najvažnijih stavki u narednoj godini.

Jupiter se kreće u vašoj 7. kući i izaziva čežnju za nečim trajnijim i realnim. Uz sve to, Uran potiče još više slobode i nezavisnosti. Kakva kombinacija! Uz sve što se događa, ni ne čudi da su mnogi potpuno zbunjeni u pitanjima o ljubavi i sljedećem koraku koji treba poduzeti. Ipak, ispod svega toga se događa nešto lijepo. Kaos je samo uvod u novi red i nove manifestacije. Svemir je pametan. Dolazi prava osoba koja će razjasniti zabunu i riješiti sve proturječnosti. Možete imati osobnu slobodu i ljubav u isto vrijeme.

Možete imati odnos koji je zabavan i trajan. Srest ćete nekoga tko se divi vašoj neovisnosti i samostalnosti. To je vjerojatno osoba koja voli slobodu kao i vi.

Ljubavni stavovi će postati jasniji i vidjet ćete da je sve moguće dokle god je skladu s načelom ljubavi i predanosti. Jupiter će vam pokazati da osim ljubavi i predanosti, stvarno nema pravila u odnosima.

Bit će mnogo uspona i padova. Usponi će biti vrlo visoki, padovi neuobičajeno niski. Pripremite se na vrlo uzbudljivu vožnju. Samci će pronaći ljubav među prijateljima ili preko prijatelja.

Možda je to dugogodišnji prijatelj, a sada će se stvari dalje razvijati. Zaboravite prošlost, vrijeme je da krenete dalje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Obitelj i dom

Većina vas je već prošla kroz transformaciju obitelji i doma u 1999. i 2000. godini. Ove godine ste zadovoljni statusom quo. Stvari su više ili manje onakve kako želite i tu je potrebno malo promjene. Naravno, nećete u potpunosti zanemariti dom i obiteljske probleme u ovoj godini.

Vjerojatno će neki nedostatak ili obiteljski spor izaći na površinu i zahtijevati vašu pažnju. Ispravljanje mana će poboljšati stvari u ukupnom poretku. Kao i prethodnih godina, mnogi od vas se kreću okolo kao nomadi.

Puno je putovanja i duljih boravaka na različitim područjima ali ne nužno i promjena prebivališta. Nakon svih tih godina, lutanja i putovanja su postala načinom života. Saturn u 5. kući ukazuje na poteškoće sa djecom.

Postoji potreba za discipliniranjem i postavljanjem inteligentnih granica. Morate ići protiv svoje vlastite slobode ali ne možete dopustiti da djeca budu bez granica. Postići pravu ravnotežu između slobode i ograničenja je izazov. Djeca moraju shvatiti što radite i zašto, i što je najvažnije, moraju vidjeti da je to najbolje za njih.

Od 20. travnja do 21. svibnja je dobro vrijeme za organizaciju doma. Mars će se kretati kroz 4. kuću od 1. ožujka do 13. travnja i to je dobar period za veće popravke ili građevinske radove. Imate veliku slobodu napraviti što želite, ali mnogi od vas nemaju interes za to.

Posao i novac

Neptun, vladar vaše 2. kuće, je vrlo moćan. Neptun je dugoročna planeta i njegovi trendovi traju mnogo, mnogo godina. To upućuje na zaključak da financijski uspjeh dolazi od iskrenosti prema sebi i onoga što je u skladu s vama.

Morate biti otvoren za nadahnute ideje koje dolaze. Neptun je planet intuicije i intuicija će vam poslužiti u financijskim pitanjima. Izazov je u razlikovanju prave intuicije i osjećaja. To će opisati financijsku avanturu u godinama koje dolaze.

Bit će uspona i padova ali na kraju ćete biti nagrađeni za povjerenje koje ćete ukazati svojoj intuiciji. To je zaista prečica do bogatstva. Financijski problemi nisu onakvi kakvima se čine sada. To su samo pozivi Više sile kojima želi dobiti vašu pažnju.

Ljudi koji ne obraćaju pažnju na intuiciju će misliti da ste ludi i to je jedan od vaših financijskih izazova ovih dana, pogotovo ako imate investitore ili šefove kojima odgovarate. Vjera u sebe je put do bogatstva i velikih izazova. Bit će mnogo prilika koje će testirati vašu vjeru. Ovo pokazuje i veću velikodušnost i davanje u dobrotvorne svrhe. 10 posto svog prihoda dajte u dobrotvorne svrhe ili za nešto u što vjerujete. Vjerovali ili ne, ova jednostavna praksa će iskorijeniti mnoge komplekse siromaštva.

Što više dajete (iako ne treba pretjerivati) više će vam se vratiti. Snovi i vizije će vas voditi kroz potrošnju i investicije. Postoji potreba i želja za uspjehom i slikom bogatstva. To ne znači da možete nekoga prevariti.

Prilike na poslu će se poboljšati naročito nakon kolovoza kada Jupiter prelazi u usklađivanje s Plutonom, vašim planetom karijere. Dobit ćete povišicu i željeno napredovanje.

Prijatelji, a možda i nova ljubav, će igrati veliku ulogu. Pisci, nastavnici i komunikatori će imati odličnu godinu. Njihov rad će bit prepoznat a doći će i financijske nagrade. Ako tražite posao, do kolovoza ćete imati odlične prilike. Poslovi iz snova vas čekaju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zdravlje

Zdravlje izgleda vrlo dobro. Većina dugoročnih planeta je ljubazna prema vama. Zrak će biti najjači element u narednoj godini, a to je prekrasan pokazatelj zdravlja. U skladu ste s vremenom.

Rješavate probleme kada se pojave. Radite na prevenciji. Neptun sugerira da morate brinuti o zdravlju stopala. Refleksologija i masaža stopala je zdrava praksa. Uran pojačava važnost gležnjeva. Pripazite na njih kada uživate u napornim vježbama. Neptun ukazuje na potrebu za čistoćom u prehrani. Izbjegavajte alkohol i droge. Mnogi od vas testiraju svoje fizičke granice i izdržljivost. To obično dovodi do novih znanja i otkrića.

Jupiter će biti u vašem domu zdravlja do 1. kolovoza. U osnovi je dobro aspektiran i snažno pozicioniran.

Jupiter je planet religije, filozofije, metafizike i visokog obrazovanja. Mnogi od vas će proširiti razumijevanje zdravlja i bolesti. Otkrit ćete njegove uzroke i lijekove. To će pomoći vašem zdravlju, ne samo ove godine, već i ostatak života.

Pojačavaju se eksperimentiranja i inovacije zdravlja i tijela. Riješite društvene probleme najbolje što možete i riješit ćete i zdravstvene probleme. Jupiter u domu zdravlja ukazuje da se koncept zdravlja širi. Za većinu ljudi, zdravlje znači samo fizičko zdravlje, odsutnost bolesti ili odsutnost simptoma. Ali, za vas je dobro zdravlje zdrav društveni život i zdrava prijateljstva. Jupiter je u Raku, znaku raspoloženja, emocija i obiteljskih odnosa.

Dakle, dobro zdravlje također znači zdrav emocionalni život i funkcionalne obiteljske odnose. Vidjet ćete moć emocionalnih stanja koja utječu na zdravlje. Počet ćete njegovati pozitivna stanja uma. Nakon što vas Jupiter educira o zdravstvenim pitanjima, bit će spreman za obrazovanje u ljubav i odnosima. Konstruktivno koristite svoj um i govor. Naučite se opustiti i isključiti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije