Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Ljubav

Ni 7. kuća ljubavi i romantike ni 11. kuća prijatelja neće biti jaka. Ova područja se neće mnogo promijeniti. Iako imate veliku slobodu u tim područjima, druga područja života su vam mnogo važnija. Prazna kuća je često pozitivan signal. To pokazuje zadovoljstvo u određenom području života. Samci imaju šanse za brak od 19. siječnja do 12. veljače, od 20. svibnja do 14. lipnja (također dobar period za financije) i od 8. rujna do kraja godine.

Ovaj posljednji period je najzanimljiviji. Venera će provesti više od tri i pol mjeseca u vašem znaku. Vrlo neobično. Obično provodi mjesec dana u svakom znaku. To pokazuje da će vas ljubav u ovom periodu pronaći. No, taj odnos je daleko od savršenog.

Venera će biti retrogradna u tom razdoblju, a Mars će se kretati kroz vaš znak. Može li ljubav izdržati ova teške vremena? Ni onima u braku neće biti lako. Pomrčina Mjeseca 20. studenog ne olakšava ovu situaciju.

Društvenim životom će gospodariti Merkur (prijatelji) i Venera (ljubav i romantika). Prijateljstva i prilike za ljubav će doći na mnoge načine. Sve se vraća što ste zadnjih godina uložili.

To proizlazi iz osnovnog zakona ravnoteže koji postoji u prirodi. Kada je jedno područje života slabo, drugo je jače. Pretjerivanje donosi probleme. Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Obitelj i dom

Dva moćna, dugoročna planeta zauzimaju svoje mjesto u 4. kući doma i obitelji. Neptun i Uran imaju dugoročne učinke i oba donose duboke promjene. Uran je planet koji je uzrok prekida, preseljenja, renoviranja i uređenja, promjene raspoloženja i promjene strasti.

U vašoj je 4. kući već dugi niz godina i još uvijek će biti ove godine. Njegova svrha je u osnovi dobra. Želi donijeti konstruktivne promjene, tehnološki napredak, više slobode i timski duh. Želi pokazati da obiteljski život i odnosi ne moraju biti strogi. Donosi emocionalnu i obiteljsku fleksibilnost.

Ali, Škorpioni su tvrdoglavi i ponekad im Uran mora stvoriti nekoliko eksplozija prije promjene. Neptun u 4. kući donosi veću duhovnost i osjećaj bezuvjetne ljubavi. Ovo je njegova svrha. Samo bezuvjetna ljubav može držati obitelj na okupu nakon Uranovih prekida. Donosi i maštu i inspiraciju. Manifestira se kroz maštoviti dekor i uređenje interijera. Mnogi stariji Škorpioni su se približili snu o životu kraj vode. Želite se zabaviti kod kuće.

Neptun otkriva što je dobro, loše i ružno. Dakle, tu je mnogo spoznaja na osobnoj razini i u cijeloj obitelji.

Posao i novac

Čeka vas jaka i prosperitetna financijska godina. Usredotočeni ste na financije, a vaš fokus i interes je 90 posto dobivene bitke. Jupiter, vaš planet novca, je u znaku Raka i u vašoj 9. kući. Jupiter stvara lijepe aspekte sa Suncem. Sve to znači da ćete povećati zaradu i neto vrijednost. Vaši financijski ciljevi su veliki, veći od života.

Ne zanima vas zarada već postizanje velikog bogatstva. Financijske mogućnosti dolaze iz akademske zajednice, strane zemlje ili posla sa strancima. Porast će vrijednost imovini koju posjedujete.

Vjerujete da možete, a rezultati će slijediti. Čini se da se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Također ćete zarađivati ​​u skladu sa svojom prirodom i talentima. To je također vrlo važno.

Jupiter čini odlične aspekte do 1. kolovoza, a Pluton poslije. Oba planeta djeluju na sliku o sebi i osobni izgled. Slika koju predstavljate o sebi je veliki faktor za zaradu. Ovaj potez donosi ne samo novac nego status, ugled, čast, priznanje i napredovanje na poslu. Mnogi od vas će dati financijski doprinos političkim kampanjama. A mnogi će imati koristi na financijskoj razini od političkih veza. Nude vam se nove i bolje mogućnosti za napredak u karijeri. Samo je nebo granica.

Koncentracija na financije će se isplatiti. Bit ćete vrlo velikodušni ove godine i bit ćete veliki potrošač. Sve je to u skladu sa povećanom zaradom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zdravlje

Zdravlje je znatno bolje nego prethodnih nekoliko godina. Sada ste mnogo jači. Tijelo je očišćeno i pročišćeno, a aspekti su sada puno lakši.

Ne osjećate potrebu za brigu o zdravlju. Opasnost od toga je da ćete zanemariti zdravlje i uzeti ga zdravo za gotovo a to bi bilo pogrešno. Zdravlju posvetite više pozornosti, posebno nakon 1. kolovoza. Jupiteru će se pridružiti Uran i Neptun u stresnim aspektima. Dio problema dolazi od stresa na poslu i zahtjevnog obiteljskog života. Postoji potreba za ravnotežom.

Bit će mnogo situacija u kojima nećete moći ugoditi šefu ili članovima obitelji. Emocionalna nestabilnost je i zdravstvena opasnost. Ništa ne oduzima energiju brže od nekontroliranih (a pogotovo negativnih) emocija. Kao i prošle godine, naglasak je na krajnostima. Usponi mogu biti strašno visoki i padovi strašno bolni. Istina o bilo kojoj situaciji je negdje između. Promjene raspoloženja zbunjuju i vas i vama bliske ljude.

Njegujte mir, tišinu i ravnotežu. Kada krajnosti udare, pokušajte otići korak unatrag. Možete smanjiti stres radeći pametnije i efikasnije. Radite pametno, a ne teško. Usredotočite se na stvarno važne stvari i pustiti one manje važne stvari po strani. Delegirajte kada je to moguće. Slušajte svoje tijelo i budite svjesni razine energije. Manje pričajte i više slušajte. Izbjegavajte svađe i borbe za vlast.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije