Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Ljubav

Vaša 7. kuća ljubavi i braka nije tako snažna ove godine. Svemir vam daje slobodu u ljubavi i braku ali, uz to dolazi i nezainteresiranost. Ostale stvari su mnogo važnije od ljubavi.

Postoje mogućnosti za ljubavne veze, osobito nakon 1. kolovoza. No, to su više zabavne nego ozbiljne veze. To su ljudi s kojima se možete dobro provesti. U mnogim slučajevima možete uživati ​i naučiti mnogo toga. Možda je vaš ljubavnik učitelj ili profesor. Možda je stručnjak u području koje vas zanima. Iako brak nije prioritet, bit će kraćih razdoblja kada je moguće nešto ozbiljnije.

Postoje razni mogući scenariji. Možda ćete se pomiriti s nekim iz prošlosti, možda će vas član obitelji upoznati s nekim, možda upoznate egzotičnog stranca. Vjerojatno ti susreti neće dovesti do braka ali, mogu postaviti smjernice za budućnost.

Venera će neobičnu količinu vremena boraviti u Škorpionu. Njezin normalni tranzit kroz pojedini znak je otprilike mjesec dana. Sada će provesti više od tri mjeseca u ovom znaku, uglavnom zbog svog retrogradnog kretanja.

To će testirati mnoge brakove i veze. Postoji mogućnost da se odnosi transformiraju u nešto novo i bolje, ili se jednostavno prekinu. Kako će to završiti, ovisi o tome kako se nosite sa izazovima i krizama. Većina brakova će preživjeti.

Prijateljstva su bila važna u prethodnim godinama, a važna su i sada. Nedostatak aktivnosti na ljubavnom planu (samci) dovest će do češćeg druženja s prijateljima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Obitelj i dom

Ovo j vrlo sretno područje vašeg života i doista to zaslužujete. Ne samo da je vaša 4. kuća jaka u 2017., već u njoj boravi i Jupiter, najkorisniji od svih planeta. Ovdje ima puno dobrih vijesti. Predstoji vam dobra kupnja ili prodaja kuće. Mnogi od vas neće otići iz svog doma već će kupiti drugi (ili treći) dom ili obnoviti i proširiti sadašnji. Čeka vas i proširenje obitelji.

Postoji mnogo emocionalne i financijske podrške u obitelji i to je velika pomoć u postizanju ciljeva. Čeka vas nekoliko događaja u domu. Možda vam dijete nastavlja školovanje u drugom gradu ili ste sami odlučili upisati studiju ili učite od kuće. Na psihološkoj razini, ovo je godina velikog napretka.

Opće raspoloženje je pozitivno, a u zraku se osjeća poboljšanje. Mnogo su veća znanja i razumijevanja koja dolaze k vama. Imate veću mogućnost usmjeriti svoje emocije (vrlo moćne sile) u ispravnom i pozitivnom smjeru. Dobro raspoloženje donosi sretne događaje. U kolovozu, Jupiter će se premjestiti u vašu 5. kuću djece. Tako da će biti veći naglasak na njima. Bolje ćete se slagati sa djecom.

Čeka vas i lijepo razdoblje u odgajanju djece. Ako imate stariju djecu, može očekivati ​dobre vijesti sa sveučilišta ili financijski napredak. Možda će se preseliti, kupiti ili prodati kuću nakon 1. kolovoza. I unuci su na putu. Vašu djecu očekuju putovanja i financijski uspjeh. Možda će nastaviti školovanje. Venera će biti u vašoj 4. kući oko tog vremena (od 20. svibnja do 14. lipnja). To razdoblje donosi preuređenje doma.

Posao i novac

Ni financije ni karijera nisu vam osobito važni ove godine. Niti jedan planet ne zauzima 2. ili 10. kuću. Dakle, većina vas se čini zadovoljnima. Tu ste gdje želite biti ili ste na putu do mjesta na kojem želite biti. Nemate baš potrebu za drastičnim promjenama. To ne znači da nećete biti zainteresirani za posao ili da nećete zarađivati. Naravno da hoćete! Samo ste manje zainteresirani za ta pitanja u odnosu na druge stvari. Jupiter će veći dio godine provesti u vašoj 4. kući. Većinu vas će više zanimati emocionalni sklad nego poslovna postignuća.

Ako možete imati oboje, to je odlično. Ako baš morate birati, želite njegovati emocionalnu zonu ugode i dovesti obiteljski život u red. Ovo će biti još jače u nadolazećim godinama. U posljednjih nekoliko godina, većina vas se suočila se nekim financijskim poteškoćama. Uspjeli ste ih prebroditi. Većina je ispravila greške ili poboljšala strategiju zarađivanja. Sada su na redu druge stvari, kao što je intelektualni razvoj. Zarađivat ćete dobro ove godine, prilično slično kao i prethodne.

Novac dolazi k vama kroz zabavu i druženje. Ovo je sretan novac jer dolazi bez strategije ili spletki. Samo slijedite svoju intuiciju i nemojte se kladiti na više nego što si možete priuštiti. Umjetnike čeka odlična godina. Kreativnost je popularna i profitabilna.

Mnogi od vas će biti poprilično kreativni i uz malo truda će poboljšati financije. Jupiter u Lavu povećava zaradu i potrošnju. Pokušajte održati ravnotežu koja je ključna za dobro financijsko zdravlje. Uvijek velikodušan, Jupiter u Lavu će vam dati više. Opet, ne zaboravite zadržati osjećaj za mjeru.

Dvije će pomrčine utjecati na financije i karijeru. Jedna od njih je 24. lipnja, a druga 20. studenog. To će dovesti do potrebnih promjena i dugoročne dobrobiti.

Venera, koja ide retrogradno samo jednom u dvije ili tri godine, će ove godine biti baš u retrogradnom hodu. To nije samo značajno za ljubav već i za financije. Saturn će biti u vašoj 3. kući tijekom cijele godine.

Karijera će napredovati kroz obrazovanje i komunikacijske vještine. Ako možete objasniti ono što znate, uspjet ćete. Saturn uglavnom ima dobre aspekte cijele godine. Bit će mnogo Velikih trigona u Zračnim elementima koji će vam pomoći i potaknuti uspjeh. Saturn je u opoziciji s Plutonom veći dio godine.

Očekuje vas dugoročna promjena i transformacija. Bit će vam jasnija vaša svrha.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Zdravlje

S iznimkom Jupitera, svi dugoročni planeti čine lijepe aspekte za vas. Nakon 1. kolovoza pridružit će im se i Jupiter. Zdravlje vam je toliko dobro da ne morate biti pretjerano zabrinuti.

Naravno da će biti razdoblja kada nećete imati energije. Do toga dolazi zbog tranzita kratkoročnih planeta. No, to nije dovoljno za ozbiljne bolesti. Kad planetarne promjene prođu, vratit će se uobičajeno dobro zdravlje i vitalnost. Ako ste u prošlosti imali zdravstvenih problema, čekaju vas dobre vijesti. Brzi Merkur je vaš planet zdravlja. Zato će se i vaše zdravstvene potrebe brzo mijenjati tijekom cijele godine. To je za vas normalno.

Ove godine se zdravlje jednog člana obitelji, posebno roditelja, čini dosta osjetljivo. Operacija bi trebala biti posljednji izbor. Bolje je istražiti druge mogućnosti. Imat ćete koristi od čišćenja i detoksikacije organizma. Zdravlje se može poboljšati kroz oslobađanje tijela od toksina.

Korist će vam bolja prehrana, emocionalna i psihička ravnoteža, i kreativni hobiji. Izbjegavajte alkohol ili droge. Posvetite se meditaciji i tehnikama opuštanja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije