Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Ljubav

Za vas bi 2017. godina mogla biti stvarno izuzetno uspješna. A, možda i ne bude. Ponosni i neovisni Mars neće biti dovoljno snažan da vas zaštiti od svega. Bit će tisuću i jedan razlog za sumnju. Ako ste odlučili dobiti pozornost osobe koja vam je zapela za oko, onda to učinite bez obzira na sve! Inače vas čeka neuspjeh ali to je samo pola problema. Ako odustanete na pola puta, emocionalno stanje će se značajno pogoršati. Čak i ako nema jasnih razloga za to, nakon takvog fijaska mogli biste pasti u duboku depresiju. Trenutak slabosti može dovesti do cijelog niza problema koji vam ne trebaju. Morate se usredotočiti na ono što vam je potrebno. Oslonite se na vlastitu snagu i ne ustručavajte se iskoristiti svoju urođenu lukavost.

Samce ništa neće zaustaviti ako odluče krenuti po ono žele. Budite uporni i pažljivi, i dobro istražite sve moguće alternative.

Druga polovica godine će biti nestabilna za parove u dugoročnim odnosima. Nećete biti u stanju na odgovarajući način reagirati na iznenadne probleme. Vrlo je vjerojatno da će to uzrokovati nekoliko problema i morat ćete uložiti ozbiljne napore kako biste ih uspješno riješili. Između ostalog, neki od vas će morati odustati od potrage za savršenom osobom i morat će se usredotočiti na odnose s ljudima koji su u neposrednoj blizini. Ne brinite, ovo je pravi korak koji će vam donijeti sklad u obitelji i neočekivane prednosti u budućnosti. Ne riskirajte jer će se mnoge okolnosti razviti suprotno od vaših očekivanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Obitelj i dom

Imate veliku slobodu. Svemir vas ne podržava, ali vas ni ne ometa. Mars je vladar vaše 4. kuće. Bit će u vašoj 3. kući od 1. do 18. siječnja. To pokazuje potrebu za boljom komunikacijom u kući i među članovima obitelji.

Merkur će biti retrogradan od 18. siječnja do 8. veljače. Završite planirane projekte nakon 8. veljače. Mars će biti u vašoj 5. kući od 1. ožujka do 13. travnja. Tijekom ovog razdoblja željet ćete unijeti više zabave u obiteljski život.

Od 13. travnja do 28. svibnja Mars će biti u vašoj 6. kući. To će potaknuti interes za zdravlje članova obitelji. Opet će postojati želja za boljom komunikacijom između članova obitelji. Mars će se kretati kroz 7. kuću od 28. svibnja do 13. srpnja. Možda ćete se odlučiti za kupnju ili prodaju kuće.

Mars će biti u vašem 8. domu od 13. srpnja do 19. kolovoza. Ovo je dobar period za rješavanje viška imovine u kući. Odličan period za rješavanje dubokih emocionalnih obrazaca.

Mars će biti u vašoj 9. kući od 19. kolovoza do 15. listopada. Postoji interes za proširenje kuće i stvaranje više prostora. Mogli biste se odlučiti na boravak u inozemstvu ili će vas posjetiti stranci.

Od 15. listopada do 1. prosinca Mars će biti u vašoj 10. kući. Pokazuje se interes za karijeru članova obitelji i za porast društvenog statusa i ugleda obitelji.

Obiteljski interesi su vrlo jaki. Obitelj podržava vaše karijerne ciljeve i motivira vas. Od 1. prosinca do kraja godine Mars će biti u vašoj 11. kući. Imat ćete potrebu za poticanjem timskog duha u obitelji i za davanje više slobode u kući.

Posao i novac

Financije su za vas uvijek važne. Tu je veliki fokus, velika želja i prioriteti. Snažna 2. kuća vodi do bogatstva jer Jarac ima nagon za prevladavanjem prepreka i poteškoća.

Financijske ciljeve ćete postići uz malo truda. Uživate zarađivati novac i trošiti svoje bogatstvo.

Uran kao vaš planet novca pokazuje kreativnost i inovativnost u financijama. Tu je i želja za povećanjem bogatstva i ulaganja. Spremni ste sami istražiti mogućnosti. Ovaj stav vam daje jedinstven i originalan pristup bogatstvu i zaradi. Vaš financijski život je neobično uzbudljiv. Velika zarada može doći iznenada ili isto tako iznenada nestati.

Jarčevi su u središtu onoga što se zove nova ekonomija. Informacije, znanje, izumi i inovacije a ne materijalna imovina čine bogatstvo.

Pomrčina Sunca 21. kolovoza će testirati vaš trenutni posao. Velika je vjerojatnost da će promjene, u konačnici, biti ugodne. Financije su mnogo važnije od statusa, ugleda, imena ili slave.

Jupiter će se 1. kolovoza preseliti u vašu 8. kuću i bit će tamo do kraja godine.

To je također znak prosperiteta samo na malo drugačiji način. Ukazuje na to da ćete lako vratiti dug. Pokazuje da će vaša sposobnost pomaganja drugima uvijek imati pozitivan utjecaj na osobne financije.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zdravlje

Saturn će biti u domu zdravlja tijekom cijele godine. Mnogi od vas će krenuti na dijetu i željet će poboljšati izgled. Poduzet ćete mnoge mjere i to ne samo zbog zdravstvenih problema. Nastojat ćete spriječiti zdravstvene probleme u budućnosti. Sve ove aktivnosti izgledaju dobro i uspješno.

Saturn u Blizancima pokazuje da je za dobro zdravlje važno i dobro mentalno zdravlje. Blizanci upravljaju živčanim sustavom, mozgom, rukama i ramenima. Tako da ti dijelovi tijela trebaju posebnu pozornost. Potrebno ih je ojačati kako biste poboljšali cjelokupno zdravlje. Saturn u 6. kući sugerira da je vrijeme da se pobrinete za kralježnicu, koljena, zube i kosti.

Ako se pojave zdravstveni problemi, vjerojatno će započeti na nekom od tih mjesta. Ako se pojave zdravstveni problem, uzrok potražite u emocijama koje u vama izazivaju bliski ljudi. Pomodna i čudesna obećanja u reklamama nemaju učinak koji priželjkujete. Držite se provjerenih rješenja. Pokusi vam možda pomažu u financijama. Kada je zdravlje u pitanju, izbjegavajte ih u širokom luku.

Najnovije

Najčitanije