Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Možete očekivati mjesec pun različitih događaja koji će u većoj mjeri biti pozitivni. Vrlo vjerojatno ovo neće biti vrijeme za neke važnije i odlučujuće trenutke ali, imat ćete puno prilika postaviti temelje za daljnji razvoj. To će se događati zahvaljujući utjecaju Merkura. Osjećat ćete priljev snažne životne energije. Vladar ovog znaka, Saturn, će svu svoju energiju usmjeriti na borbu protiv Marsa, koji je zaslužan za pad Vodenjaka. Energija ovog nebeskog ratnika će sada biti iznimno jaka i blokirat će sve negativne utjecaje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu će sve uglavnom biti pozitivno. Nećete trebati ulagati puno resursa ni energije. Zahvaljujući utjecaju Merkura čekaju vas neke nove prilike. Nažalost, nećete moći iskoristiti svaku priliku, zbog čega je vrlo važno odrediti prioritete. Surađujte s kolegama na radnom mjestu. Vama je prijeko potrebna suradnja jer ćete od drugih ljudi dobiti korisne savjete koje ćete iskoristiti za daljnji napredak. Nemojte se previše brinuti ako se neće sve odvijati po planu jer ćete se moći nositi s bilo kojom situacijom u kojoj se nađete.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, susrest ćete se s puno ugodnih trenutaka, a većina njih će biti povezana s partnerom. Ako ste slobodni, možda ćete biti pomalo usamljeni. Kolovoz definitivno neće biti dosadan ni monoton. Upoznat ćete nove prijatelje, zabavljati se, opuštati i uživati u životu. Pred vama je posebno vrijeme i zapravo ćete moći raditi što god želite. Svoju pažnju usmjerite prema voljenim osobama. Pokušajte iz svojeg života eliminirati sve što vas uznemirava i opterećuje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije