Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Oslobodite se svih loših navika i počnite mijenjati svoj život na bolje. Nekoj osobi iz okoline ćete biti uzor pa onda svakako pripazite na to što radite. Tijekom ovog mjeseca možete očekivati jako puno različitih testova koji će vam pomoći u duhovnom i emocionalnom razvoju. Bilo bi dobro da se posvetite svojim mislima i osjećajima. Upoznajte sebe jer ćete jedino tako moći preuzeti kontrolu nad svojim ponašanjem. Dopustite svojoj zaigranoj prirodi da izađe na površinu i uživa. Uvijek je dobro njegovati unutarnje dijete koje svi imamo, ali zaboravljamo da je tu. Kolovoz je mjesec prepuštanja trenucima, opuštanja, učenja i razvijanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu situacija neće biti naročito bajna. Možda ćete početi osjećati potrebu za smanjenjem odgovornosti, ali nemojte se time voditi. Istina, veća odgovornost znači više stresa, ali nema smisla ići unazad. Razmislite postoji li osoba u vašem timu na koju se možete osloniti i prebaciti dio zadataka i obaveza, ali isto tako pripazite da to bude kvalitetno odrađeno. Postoji velika vjerojatnost da ćete trebati donijeti jednu važnu odluku koja bi mogla dramatično utjecati na vašu budućnost. Planirajte svoj idući korak i razmišljajte dugoročno. Ako radite za nekog drugog, potrudite se poboljšati komunikaciju s nadređenima. Ako vodite vlastito poslovanje, svakako bi bilo dobro da uložite u tehnologiju.

Što se ljubavi tiče, slobodni Blizanci bi mogli vrlo lako upoznati ljubav svojeg života. Tu osobu ćete vrlo vjerojatno upoznati na mjestu na kojem ste najmanje očekivali. No, obratite malo pažnju na svoj život. Možda jeste slobodni, ali imate divne prijatelje i ljude koji vas obožavaju. Vama to više nije dovoljno i to je potpuno razumljivo. Očekujte da ćete svoju drugu polovicu upoznati najvjerojatnije tijekom zadnjih deset dana kolovoza.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Obratite pažnju na prehranu jer biste mogli imati probavne smetnje i tegobe. Bit ćete pod povećanom razinom stresa koji negativno djeluje na rad cjelokupnog organizma, a posebice na rad probavnog sustava. Zvijezde vam savjetuju da što više odmarate i opuštate se kako biste se pripremili za užurbani početak jeseni.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije