Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

U kolovozu ćete neprestano ići jedan korak unaprijed i jedan unatrag. U sebi nosite ogromnu količinu sumnje i nesigurnosti koja vam ne dopušta da konačno krenete naprijed. Posvetite se sebi i radite na svom duhovnom razvoju. Obratite pažnju na ono što vam govore prijatelji jer bi vam njihov savjet uistinu mogao pomoći. U društvu će vas svi početi poštivati i počet će vam se obraćati za sva veća pitanja i probleme. Možda toga niste svjesni, ali ljudi vam se uistinu dive. Samostalni ste, uporni i znate točno što želite a u kolovozu će sve te vrline doći još više do izražaja. Zvijezde vam savjetuju da što više vremena odmarate i opuštate se. Nemojte se društveno izolirati jer ćete tako propustiti neke zanimljive prilike.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče područja poslovanja, moguće je da ćete se suočiti s jednom kriznom situacijom koja će vas potaknuti na dodatni rad. Srećom, to ćete riješiti bez većih poteškoća, brzo i učinkovito. Ako radite za nekoga drugog, obratite pažnju na odnos s nadređenima i potrudite se poboljšati ga. Sve svoje obaveze i zadatke rješavajte kvalitetno i u zadanom roku. Ako se bavite tehničkim znanostima ili vaš posao uključuje informatiku, nemate razloga za brigu i strah. Preuzmite kontrolu nad sobom i dobro pripazite što govorite jer biste kasnije mogli požaliti svoju nepromišljenost. Ako razmišljate o promjeni posla, kraj kolovoza je savršen za početak traženja novog radnog mjesta. Sada ćete imati nekoliko neplaniranih većih troškova zbog čega ćete vrlo vjerojatno potrošiti većinu svoje ušteđevinu.

U privatnom životu možete očekivati niz jako lijepih trenutaka. Slobodni bi vrlo lako mogli upoznati osobu koja će im se jako svidjeti i s kojom će poželjeti produbiti odnos. Zvijezde vam savjetuju da se što više krećete, provodite što više vremena u prirodi i vježbate. Ne bi bilo loše da dogovorite sistematski pregled kako biste provjerili cjelokupno zdravstveno stanje.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Zauzete Djevice će vrlo vjerojatno napraviti pomak u svom odnosu. To može biti početak zajedničkog života, brak ili širenje obitelji. Posvetite pažnju svojim prijateljima jer je nekima od njih potrebna vaša pomoć. Što više vremena provedite sa svojim partnerom i potrudite se osvježiti odnos u kojem jeste.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije