Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Možda se osjećate kao da ste u potpunosti uravnoteženi, ali svejedno svako malo vodite borbu s novim pitanjima i nedoumicama. Tijekom cijelog mjeseca ćete osjećati utjecaj Jupitera koji će vas puniti pozitivnom energijom. Isprobavat ćete nove stvari, puno se opuštati i meditirati. Idite na izlete, putujte i zabavljajte se jer je to upravo ono što vam treba. Vaša intuicija će biti dodatno izražena i konačno ćete ju početi slušati. Doživjet ćete nekoliko neobičnih događaja i iskustava koji će u vama probuditi znatiželju i potaknuti jedan potpuno drugačiji način razmišljanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako radite za nekoga drugog, svakako se fokusirajte na sebe i svoj rad. Prestanite voditi brigu o tome što drugi rade i kako je njima. Sebe stavite na prvo mjesto, a ostalim članovima tima pomažite kada god je to potrebno.

Ako vodite vlastito poslovanje, dobro razmislite prije donošenja svake odluke, naročito sklapanja novih ugovora i partnerskih sporazuma. Postoji velika vjerojatnost da ćete na samom početku mjeseca imati nekoliko neplaniranih troškova zbog kojih ćete morati potrošiti dio ušteđevine, ali ne očajavajte jer ćete to vrlo brzo nadoknaditi i opet se financijski oporaviti.

Što se tiče ljubavi, možete očekivati nekoliko vrlo zanimljivih poznanstava. To će biti ljudi iz inozemstva s kojima ćete ostvariti neku čudnu i jaku povezanost. Svi oni koji održavaju vezu na daljinu će sada poželjeti nešto više i s partnerom voditi rasprave o tome. Slobodni predstavnici ovog znaka se još uvijek ne trebaju nadati ulasku u vezu. No, nemojte brinuti jer je ovo vaše vrijeme i za vas je zapravo sada najbolje da ostanete slobodni.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Nastavite slušati svoju intuiciju i sve će biti dobro. Meditirajte, šećite, vozite bicikl i planinarite. Što više vremena provodite u prirodi jer ćete tako umiriti svoj um i opustiti se, a to vam je sada najpotrebnije.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije