Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Vaša kreativnost će tijekom kolovoza biti jako izražena. Upoznat ćete osobu koja vam se jako sviđa i koja će promijeniti vašu percepciju na život. Možete očekivati niz pozitivnih događaja koji će vas potaknuti na akciju i djelovanje. Osjećat ćete kako se u vama nešto mijenja. Dopustite promjenama da vas obuzmu i nemojte se previše opirati. Vaš životni poziv se sada budi i izlazi polako na površinu. Zvijezde vam savjetuju da počnete raditi na sebi, i to u svakom smislu riječi – duhovno, emocionalno, psihički i fizički. Možda ćete imati problema s naglim promjenama raspoloženja, ali to nije ništa na što niste naviknuli. Ako idete na godišnji, svakako se pobrinite da sve obaveze dovršite prije godišnjeg kako biste se mogli opustiti i uživati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se poslovnog života tiče, očekujte približavanje cilju. Venera radi na vašoj transformaciji i potiče vas da slijedite svoju strast jer ćete tek tada biti na dobrom putu. To znači da ćete možda trebati donijeti neke drastične i teške odluke. Ne zaboravite sebe staviti na prvo mjesto, a tek onda posao. Ako radite za nekog drugog, svakako obratite pažnju na smjer u kojem se poduzeće kreće i razmislite je li to smjer u kojem želite ići. Nemojte donositi nikakve odluke na temelju utjecaja drugih ili zbog krivnje. Slijedite svoju intuiciju i sve će biti dobro. Ako vodite vlastito poslovanje, tijekom kolovoza budite blagi prema zaposlenicima i imajte razumijevanja za njih. Financijska situacija će se poboljšati, imat ćete puno više energije i sve će polako sjedati na svoje mjesto.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, zvijezde vam savjetuju da ništa ne forsirate. Sada ćete konačno shvatiti sve ono što niste mogli svih ovih godina, a to je da biti sloboda ima više prednosti nego nedostataka. Neki od vas su u vezama koje nisu zdrave i sada je krajnje vrijeme da ih prekinete. Venera će u vama probuditi najdublje emocije i počet ćete osjećati nešto što nikada niste.

Obratite pažnju na životne navike i potrudite se prestati s onima koje vam škode. Posvetite pažnju prehrani i kretanju. Iskoristite svaku priliku za druženje, boravak u prirodi i socijalizaciju. Kolovoz je mjesec savršen za opuštanje pa to iskoristite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije