Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

Tijekom kolovoza ćete jako puno vremena provoditi socijalizirajući se i upoznajući nove ljude. Obratite pažnju na to gdje se nalazite i želite li se u tom smjeru razvijati kasnije u budućnosti. Ako shvatite da ste na pogrešnom putu, razmislite što biste mogli napraviti da to promijenite. Ovo je jedan od najpozitivnijih mjeseci u godini pa ga iskoristite za rad na sebi. Merkur bi mogao imati pomalo negativan utjecaj na vas, ali to neće biti ništa s čime se ne možete nositi. Odlučili ste u kojem smjeru se želite razvijati i odredili ste svoj viši cilj. Nemojte obraćati pažnju na ono što vam okolina govori, već slušajte sebe i svoju intuiciju. Ostanite mudri, strpljivi i razumni jer ćete se jedino tako dobro snaći u svim situacijama, naročito sukobima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu ćete biti veseli, razigrani i puni energije. Vaš živahan pristup problemima i zadacima će osvojiti sve oko vas – nadređene i radne kolege. Što god da se događa, znajte da je Sunce na vašoj strani i da vas podržava. Što se tiče vaših želja i ciljeva, razradite taktiku koja će vam pomoći u njihovom ostvarenju. Financijska situacija će konačno biti malo bolja, ali nemojte to shvatiti zdravo za gotovo.

Zvijezde vam savjetuju da počnete štedjeti jer će vam uskoro trebati veća količina novca za neplanirane troškove. Ako vodite vlastito poslovanje, obratite pažnju na svoje podređene jer je nekima od njih uistinu potreban odmor. Ako radite za nekoga drugog, potrudite se opravdati povjerenje nadređenih i nemojte ih iznevjeriti.

Što se tiče ljubavi, što god da radite i u kakvom god odnosu da se nalazite, obavezno budite iskreni i nesebični. Sada biste mogli otkriti neke nove talente i vještine za koje niste znali da ih imate. Konačno ćete uvidjeti tko su vam pravi prijatelji i na koga uvijek možete računati. Što više vremena provedite izvan kuće i sudjelujte u aktivnostima u kojima nikada niste.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Bilo bi dobro da kolovoz iskoristite za meditaciju, opuštanje i duhovni razvoj. Posvetite više pažnje osobama do kojih vam je najviše stalo, pogotovo starijima i nemoćnijima. Uspješni ste, ali ne dopustite da zbog toga postanete umišljeni ili bahati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije