Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Prestanite se truditi udovoljiti svima i prestanite dopuštati ljudima da vas iskorištavaju. Osjećat ćete jedan određeni pritisak od strane okoline, pogotovo po pitanju poslovnog života. Zapamtite da je stres štetan i da zapravo ništa nije vrijedno tolikog uzrujavanja. Ovaj mjesec je odličan za planiranje i izgradnju temelja koji će vam trebati početkom jeseni. Ne zaboravite odmarati i sjetite se da vaša produktivnost i učinkovitost na svim životnim poljima dramatično pada kada ste umorni. Kolovoz je savršen za opuštanje i lagani rad. Vrijeme je da se prepustite i posvetite duhovnom razvoju. Već neko vrijeme živite užurbano i nećete tako moći još dugo.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na radnom mjestu će biti malo tenzija, ali ćete znati kako se nositi s njima. Odnos s nadređenima će biti pomalo napet. No, nemojte se previše time zamarati jer vam ne prijeti nikakva opasnost. Mogli biste se naći u konfliktnoj situaciji s kolegama, ali ćete sve riješiti na diplomatski i pametan način. Tijekom ove godine ste imali nekoliko većih troškova koji su vam značajno otežali financijsku situaciju. Dobra vijest je da ćete tijekom kolovoza početi s poboljšavanjem situacije i vrlo brzo ćete opet stati na noge. Nemojte biti impulzivni, pogotovo ako radite za nekog drugog. Ostanite smireni, stabilni i razumni jer ćete jedino tako napraviti ono što je najbolje za vas.

Slobodni Bikovi mogu očekivati upoznavanje osobe koja će im se jako svidjeti. Jedini problem je taj što će ta osoba biti dosta drugačija od vas, zapravo potpuna suprotnost vas samih. Moguće je da će to biti odnos u kojem će se neprestano izmjenjivati ljubav i mržnja. Definitivno ćete osjećati nešto toliko intenzivno da se nećete moći odmaknuti od te osobe.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Zauzeti Bikovi će napraviti idući korak. S nekim članovima obitelji se nećete baš najbolje slagati, ali ne zaboravite da svaki konflikt služi za rast i razvoj. Budite oprezni s prehranom i malo se više krećite. Provodite što više vremena u prirodi, opuštajte se i meditirajte.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije