Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

U kolovozu biste se mogli osjećati pomalo izostavljeno od svih događanja. Venera će vas poticati da radite na području ljubavnog života, a istovremeno vam otežavati bilo kakav pomak. Vrlo je važno sada posvetiti pažnju događajima oko vas, pogotovo ako su povezani s osobama koje najviše volite. Zvijezde vam savjetuju da ne obraćate previše pažnje na ono što vam drugi govore, već da slušate samo i isključivo sebe. Vaša intuicija je jaka i točno znate što i kako trebate napraviti. Obratite pažnju na svoje životne navike i potrudite se promijeniti ih jer nećete još dugo moći ovako. Kolovoz je savršen mjesec za provođenje promjena i mijenjanje životnih navika.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu možete očekivati svašta. Ako radite za nekog drugog, očekujte da će vas nadređeni testirati i pomno nadzirati vaš rad. Ako sve obavljate kako treba, onda nemate razloga za brigu. Bit ćete pod povećanom količinom stresa i teško ćete pronalaziti vrijeme za sebe. Ako ste u potrazi za poslom, nemojte se kažnjavati i stvarati pritisak jer će na kraju sve ispasti dobro. Srećom, u kolovozu nećete imati neplaniranih troškova pa će barem financijski aspekt vašeg života ostati netaknut. Očekuju vas drastične promjene kojima se morate prilagoditi kako god znate. Pokušajte se ne zamarati sitnicama i stvarima na koje ne možete utjecati.

U privatnom životu ćete imati malo poteškoća i problema, ali to neće biti ništa s čime se nećete moći nositi. Trebate biti razboriti i uzeti u obzir tuđe želje i razmišljanja. U vaš život bi mogli ući neki novi ljudi koji će zasigurno ostaviti dobar dojam. Naći ćete se u nekoliko situacija u kojima ćete morati ostati strpljivi.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Pripazite na svoje navike, pogotovo kretanje i prehranu. Bilo bi dobro kada biste iskoristili svaku priliku za boravak u prirodi. Bit ćete otvoreni za sve opcije i nova iskustva. Posvetite pažnju osobama do kojih vam je najviše stalo. Prema partneru budite brižni i obzirni. Svoje potrebe stavite na prvo mjesto, ali nemojte zanemariti potrebe drugih.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije