Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Tijekom kolovoza ćete naučiti puno toga o sebi. Shvatit ćete da ste hrabriji nego što ste mislili. Prema vama ide jedna predivna pozitivna energija i očekuje vas velika transformacija. Provodite što više vremena na otvorenome i putujte. Ovaj mjesec će biti užurban, a vaša intuicija izražena. Zvijezde vam savjetuju da obratite pažnju na događaje oko vas jer ćete u nekima pronaći skrivenu poruku koja će vam pomoći u donošenju važnih odluka. Isto tako, bilo bi dobro da se posvetite svom duhovnom i emocionalnom razvoju. Kolovoz je savršen za opuštanje i meditaciju. Nemojte previše razmišljati o poslu i obavezama, već se fokusirajte isključivo na sebe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu se fokusirajte na međuljudske odnose. Ako vodite vlastito poslovanje, svakako obratite pažnju na svoj tim i način na koji rade. Među njima ima onih koji nisu naročito motivirani i to biste trebali pod hitno popraviti. Obratite pažnju na svoje prijatelje i članove obitelji jer među njima ima onih s kojima biste mogli poslovno surađivati. Zvijezde vam savjetuju da pripazite na financije i počnete štedjeti jer ćete kasnije vrlo vjerojatno imati neplanirane troškove. Pripazite na postupke svojih suradnika jer bi vas netko od njih mogao pokušati izdati. Već na samom početku mjeseca izradite jasan plan koji će vam pomoći u ostvarenju željenih ciljeva. Financijska situacija neće biti loša, daleko od toga, ali nemojte biti nepažljivi jer se stvari vrlo lako mogu okrenuti. Vratite se malo u prošlost i obratite pažnju na sve pogreške koje ste napravili i pokušajte iz njih nešto naučiti.

Što se tiče privatnog života, možete očekivati niz lijepih i pozitivnih trenutaka. Od okoline ćete dobiti podršku, razumijevanje i ljubav. U kolovozu ćete se jako puno baviti svojim osjećajima i mislima. Zvijezde vam savjetuju da se posvetite sebi i preuzmete kontrolu nad svojim emocijama jer ćete jedino tako moći preuzeti kontrolu nad svojim djelima. U svakom slučaju, vaše srce je otvoreno i usklađeno s događajima oko vas. Slobodni će imati priliku upoznati svoju bolju polovicu, i to vrlo vjerojatno na radnom mjestu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovaj mjesec je odličan za širenje obitelji i produbljivanje odnosa s partnerom. Ovo je definitivno vaše vrijeme. Malo pripazite na zdravlje, pogotovo kostiju, čeljusti i zglobova. Um, tijelo i duh prolaze kroz jednu tranziciju i preobrazbu pa bi bilo odlično da si priuštite akupunkturu, masažu ili redovito meditirate.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije