Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine

Horoskop za kolovoz 2017. godine
  • Objavljeno: Utorak, 01.08.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Kolovoz će za Jarčeve biti vrlo uzbudljivo razdoblje. Obuzet će vas romantična energija koju jednostavno nećete moći obuzdati. Dopustite ljubavi da vas preobrazi i da otpustite svu potrebu za kontrolom. Možda će vam biti malo teško prepustiti se, ali znajte da je to potrebno za potpuni razvoj. Možda ćete upoznati osobu koja će zauvijek promijeniti vaš život. To ne mora nužno biti u romantičnom smislu, već u obliku partnerstva. Dopustite srcu i osjećajima da vas vode. Zvijezde vam savjetuju da počnete redovito vježbati i pripazite malo na prehranu. Kolovoz je savršen za opuštanje i emocionalni razvoj. Obratite pažnju na sve što osjećate i pokušajte shvatiti što je tomu uzrok.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče posla, sada ste spremni postići sve što ste zamislili. Od vas bi se sada moglo očekivati da preuzmete inicijativu i vodstvo. Vama ništa nije teško. Vrijedni ste i uporni. Zapamtite da nikada nije dobro stajati i čekati da se prilike same stvore, već ih trebate sami pokušati stvoriti.

Ako vodite vlastito poslovanje, zvijezde vam savjetuju da sada ne sklapate nove suradnje. Ostanite strpljivi. Ako radite za nekog drugog, bilo bi dobro da posvetite pažnju odnosu s nadređenima i izgladite sve nesporazume koje imate. Posvetite se sebi i svom napretku. Ako to ne učinite sami, onda će vas na to prisiliti nadležne osobe. U suprotnome će okolina moći utjecati na vaše raspoloženje. Ako nećete sami raditi na sebi i svom napretku, onda će vas na to prisiliti nadležne osobe. Morat ćete se uistinu jako potruditi da biste izašli iz bilo koje nelagodne situacije. Za to ćete imati dovoljno snage i stabilnosti, a istovremeno ćete moći računati i na pomoć bližnjih.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, možete se nadati stvarima koje niste osjetili već jako dugo. Primijetit ćete da se mijenjate, i to zbog ljubavi ili zaljubljenosti. U vaš život dolaze ljudi koji će vam pomoći da prijeđete na sljedeću životnu razinu. Vaša intuicija je izražena i možda ćete tražiti nešto što ne možete dobiti. Naoružajte se strpljenjem i samopouzdanjem. Dovoljno ste jaki i pametni da na oprezan i metodičan način počnete rješavati probleme. Nemojte sada rješavati probleme koji su uistinu kompleksni i složeni, njih ostavite za kasnije. Budite odlučni i, ako je potrebno, malo grubi jer je za vas sada iznimno važno da situacija ne izmakne kontroli.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije