Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Zbog izuzetno povoljnog položaja Venere i Sunca u svibnju možete računati na uspješno obavljanje čak i najzahtjevnijih projekata. Pokušajte biti što je više moguće originalni, produktivni i fokusirani. Na poslu se fokusirajte na budućnost i projekte koji slijede. Družite se s ljudima i iskoristite svaku priliku za kretanje. U ljubavi možete očekivati niz uzbudljivih događaja i ugodnih iznenađenja. Generalno, ovo razdoblje će biti izvrsno i obećavajuće. Nepovoljan položaj Merkura i Urana bi vam mogao malo pomutiti planove i ostvarenje ciljeva, ali samo ako to dopustite. Da biste rizik sveli na minimum, dobro razmislite prije donošenja svake odluke i ne zaboravite da veliki broj vaših odluka utječe na ljude oko vas. Zvijezde vam savjetuju da u svibnju odredite prioritete za sva životna područja i pokušate ih ostvariti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu će se sve odvijati po planu. Na neke stvari uistinu ne možete utjecati pa se njima nemojte ni zamarati. Ako radite za druge, potrudite se poboljšati odnose s nadređenima. Trenutno imate neke dileme i niste sigurni što trebate napraviti. Nemojte trošiti previše vremena na njih jer ćete vrlo brzo dobiti odgovor. Zadnjih deset dana ćete morati sagledati gdje ste sada i gdje želite biti u bližoj budućnosti.

Ako vodite vlastiti posao, usmjerite energiju prema razvijanju novih poznanstava koja će vam donijeti više posla. Isto tako, obratite pažnju na svoj tim jer postoji velika vjerojatnost da postoje trzavice, nesuglasice i netrpeljivosti. Uran i Merkur će vas u nekoliko navrata pokušati izbaciti iz takta, ali im to nemojte dopustiti. Ostanite sabrani, fokusirani, odlučni i motivirani.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Inače ste poprilično konzervativni, a tijekom svibnja ćete shvatiti da ponekad treba eksperimentirati. Slobodni će konačno imati priliku upoznati osobu koja će ih doslovno oboriti s nogu. Poželjet ćete s tom osobom započeti vezu ili barem produbiti prijateljstvo. Zvijezde vam savjetuju da obratite pažnju na članove obitelji i date sve od sebe da riješite probleme koje već dulje vrijeme izbjegavate. Sada imate sve što vam je potrebno – podršku zvijezda, resurse i povoljne okolnosti. Nemojte biti sebični i egocentrični. Razmišljajte i o potrebama drugih. Posložite prioritete i djelujte u skladu s tim. Sebe i svoje potrebe stavite na prvo mjesto, ali ne tako da ljudi oko vas ispaštaju.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije