Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Ovaj mjesec će za skoro sve Bikove biti uistinu nepredvidljiv. Očekujte predrasude sa svih strana. Srećom, imat ćete dovoljno energije da se nosite sa svim negativnostima. Nemojte vjerovati svemu što vidite jer je većina situacija potpuno drugačija od onoga što nam se čini na prvu. Mjesec će sada biti na vašoj strani, a cijelo vrijeme će ga podržavati i Jupiter.

Na području posla će biti nejasnoću i one će kulminirati vama u korist. Imat ćete dovoljno energije za odraditi sve što se od vas očekuje. Posvetite se napretku i ostvarenju osobnih ciljeva. Postoji velika vjerojatnost da ćete dobiti novi posao ili povišicu. Situacija će biti najpovoljnija za one koji vode vlastiti posao.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U ljubavi možete očekivati puno uzbudljivih i nepredviđenih trenutaka. Već dulje vrijeme nešto skrivate, a sada postoji velika šansa da te tajne izađu na vidjelo. Raspoloženja ćete mijenjati jako brzo pa vam zvijezde savjetuju da pripazite. Venera je zauzela nepovoljan položaj pa nedovoljno isplanirani postupci mogu biti destruktivni.

Na poslu će biti vrlo uzbudljivo. Pripremite se na promjene unutar poduzeća. Neke od njih će vam se svidjeti, a nekima ćete se odupirati. Sada nije vrijeme za tvrdoglavost. Budite fleksibilni i razmišljajte dugoročno. U svibnju će doći do izražaja vaše sposobnosti komuniciranja i pregovaranja. Sugovornicima ćete se prilagođavati vrlo lako i prirodno, uključujući i one koje ste tek upoznali. Puno ćete se smijati i uživati u ugodnoj radnoj atmosferi. Ako vodite vlastiti posao, počnite razmišljati o širenju. To znači da se trebate usredotočiti na smjer u kojemu se želite razvijati. Održavajte sebe i svoje zaposlenike motiviranima. Venera sada nije na vašoj strani pa se svakako posvetite eliminaciji neprimjerenih obrazaca ponašanja. Sada ćete naučiti što znači samokontrola, strpljenje i smirenost.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Privatan život će biti uzbudljiv i dinamičan. Očekujte neočekivano. Sada vjerojatno planirate veliko obiteljsko okupljanje i proslavu. Sve će proći po planu i kako ste zamislili. Vjerojatno već duže vrijeme želite svoj odnos s partnerom dovesti na višu razinu. Ne očekujte da će se sve razvijati onako kako ste zamislili. Upravo zato je ključno ostati smiren i fokusiran. Sada ćete imati priliku posložiti privatni život točno onako kako vama odgovara. Svi problemi, na koje ne možete utjecati, će se riješiti sami od sebe i na najbolji mogući način. Nemojte trošiti vrijeme na analiziranje, pretjeranu brigu oko budućnosti i planiranje. Vama je to teško, ali morate biti spontani i naučiti uživati u nepredvidljivim događajima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije