Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Svibanj će biti pozitivno i uzbudljivo razdoblje. Sve proslave planirate za kraj mjeseca. Saturn je jak i sada je na vašoj strani. On će vam omogućiti ostvarenje vaših najambicioznijih planova i projekata. Na privatnom području ćete imati svu slobodu koju priželjkujete već dulje vrijeme. Nemojte biti strogi prema ljudima kojima je stalo do vas. Budite blagi, puni razumijevanja i na raspolaganju. Ako već dulje vrijeme planirate započinjanje većeg projekta, zvijezde vam savjetuju da se saberete i usredotočite na uspjeh. Što više podignete ljestvicu, to ćete više skočiti. Ovo treba postati vaš moto. Najvažnije je da ne spuštate ljestvicu, već da se više potrudite. Ne gubite samopouzdanje i samopoštovanje jer će Merkur to jedva dočekati i kazniti vas problemima koje ćete dugo rješavati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U poslu nemojte očekivati nikakve nove mogućnosti. Koliko god vam se činilo da to nije dobro, nemojte očajavati. Vaši klijenti će i dalje biti zadovoljni, što je najvažnije. Ako vodite vlastiti posao, možete očekivati da će se svaka situacija odigrati vama u korist. Promišljeno djelovanje i razrada plana će vam bez sumnje pomoći u ostvarenju ciljeva. Imate sasvim dovoljno resursa da se nastavite kretati naprijed, ali nemojte zaboraviti ostaviti nešto sa strane i za crne dane. Uvijek je dobro imati ušteđevinu. Počnite štedjeti ako to već niste.

Ako radite za nekog drugog, zvijezde vam savjetuju da razvijete drugačiji pristup planiranju. Sada se posvetite rješavanju tekućih projekata i obaveza makar to značilo da morate prekovremeno raditi. Što više toga sada riješite, to će vam lakše biti kasnije. Okolnosti će biti na vašoj strani dok god ćete biti uporni i fokusirani na cilj.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ljubavi vas očekuje puno lijepih trenutaka s partnerom. Ne dopustite da previše vremena trošite na rasprave i svađe, već se potrudite svaki zajednički trenutak učiniti ljepšim. Razmislite na realan način kuda idete i kojim smjerom se želite kretati. Slobodni Blizanci će imati priliku ući u vezu. No, imajte na umu da ulazak u vezu nije i ne smije biti bijeg od sebe. Ako ste u braku, posvetite više pažnje partneru i pomognite mu u rješavanju svih problema. Ne žurite u donošenju odluka i dobro razmislite o svim posljedicama svake odluke. Vodite se osjećajima i nećete pogriješiti. Ne dopustite vanjskim utjecajima da mijenjaju percepciju onoga što želite. Merkur će vas pokušati omesti i maknuti s pravog puta. Ostanite fokusirani i ne dopustite mu da to učini!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije