Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Tijekom svibnja ćete steći odličnu prednost pred protivnicima. Ipak, to vam ne daje razlog da se opustite jer opasnost uvijek može vrebati iza ugla. Nemojte se bojati i brinuti jer se nećete susresti sa značajnijim poteškoćama i preprekama. Sunce će biti na vašoj strani i štitit će vas od neprijatelja. I inače vam je naklonjeno, ali sada će biti izuzetno jako. To znači da ćete imati veliku prednost u rješavanju sukoba (poslovnih ili privatnih). Na poslu ćete se malo isključiti što će vam izuzetno odgovarati. Svibanj će biti jedno vrlo mirno i stabilno razdoblje. Jedino na što trebate pripaziti je utjecaj Merkura. On vam neće biti naročito naklonjen i mogao bi uzrokovati određene poteškoće u privatnom i poslovnom životu. Nemojte se upuštati ni u kakve rizične situacije i obavezno dobro razmislite prije donošenja svake odluke.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu se nećete susretati s većim problemima. Prvih deset dana ćete imati jako puno energije i sve će vas zanimati. U svemu ćete htjeti sudjelovati. Možda će vam se činiti da sve polazi po krivu i potpuno drugačije od onoga što ste planirali. Nemojte prerano donositi zaključke i opustite se. Sve će se na kraju odviti u vašu korist i onako kako ste priželjkivali.

Ako vodite vlastiti posao, u drugoj polovici mjeseca se fokusirajte na razvoj i uvođenje potrebnih promjena. Budite obzirni i posvetite pažnju tehničkom napretku.

Ako radite za nekog drugog, počnite razmišljati o provođenju novih projekata i razvijanju originalnih ideja. Slušajte nadređene, ali prepoznajte trenutak kada je potrebno preuzeti inicijativu. Nemojte tolerirati bezobrazluk, drskost i omalovažavanje. Ako donesete jednu odluku, onda ju provedite do kraja i ne odustajte.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Na području ljubavi ćete konačno imati priliku osvojiti osobu koja vam se već duže vrijeme sviđa. Već do druge polovice mjeseca biste mogli ući u sretnu vezu koja će ispuniti gotovo sva vaša očekivanja. Zauzeti Vodenjaci će početi razmišljati o braku, a Vodenjaci koji su u braku će početi razmišljati o širenju obitelji. Drugim riječima, u privatnom životu ćete napraviti velik korak, odnosno provesti promjene koje već neko vrijeme priželjkujete i planirate. Sve će se odvijati relativno brzo i zvijezde će biti na vašoj strani. Ne zaboravite na negativan utjecaj Merkura koji će pokušati narušiti ravnotežu točno na onim životnim područjima gdje vam je najviše potrebna. Zvijezde vam savjetuju da ostanete smireni, stabilni, prizemljeni i realni. Svakom problemu pristupite pažljivo i dobro isplanirajte kako ćete ga riješiti. U suprotnom bi se sve moglo izjaloviti i poći po krivu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije