Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

U svibnju će Djevice dobiti snažnu potporu nebeskih zaštitnika. Sunce će vam pružati pozitivnu energiju, a Venera će biti vaš primarni protivnik. Kraj proljeća će biti sudbonosan za sve predstavnike ovog znaka. Na poslu ćete se morati fokusirati isključivo na ostvarenje željenih ciljeva jer ćete jedino tako uspjeti. Ovaj mjesec vam pruža čitav spektar različitih mogućnosti, a upravo zbog toga će rezultati biti impresivni i vrlo zanimljivi. Drugim riječima, morat ćete raditi umjereno i bez pretjerivanja. Na području privatnog života možete očekivati radikalne promjene, bez obzira na to jeste li slobodni ili zauzeti. Merkur će sada postati vaš ključni protivnik i nemojte ga izazivati. Budite objektivni i ne zaboravite da su vaše želje i potrebe najvažnije.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu ćete imati sasvim dovoljno prilika kako biste ovo razdoblje mogli nazvati uspješnim. Prvih deset dana ćete morati ponovno razmotriti svoje stavove, ciljeve i želje. Djevice koje rade za sebe će morati sagledati širu sliku situacije u kojoj se nalaze. Budite objektivni, oslonite se na intuiciju i instinkte jer će sada biti jako izraženi. Fokusirate li se dovoljno, bit ćete u stanju nadmašiti i prestići svoje konkurente. Već u zadnjoj dekadi možete očekivati pozitivan pomak na području poslovanja. Bit ćete jači i sigurniji. Nemojte se zamarati tehničkim detaljima. Njima ćete se baviti kasnije.

Ako radite za druge, bilo bi dobro da ostanete prizemljeni i ne sanjarite previše. Fokusirajte se na posao, svoje odgovornosti i obaveze. Naći ćete se u situaciji koja je vrlo komplicirana. Iz nje ćete moći izaći ako se već na početku mjeseca pripremite na sve.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Na području privatnog života neće biti većih promjena. Na početku mjeseca će se situacija činiti zbunjujuća, konfuzna i bezizlazna. No, nemojte očajavati jer bi se situacija mogla vrlo brzo promijeniti. Ne žurite u donošenju zaključaka jer nije uvijek sve onako kako se čini. Ovo razdoblje će biti pomalo teško, ali vrlo uspješno. Druga dekada će biti idealna za druženje s članovima obitelji i produbljivanje odnosa s partnerom. Sve će sjesti na svoje mjesto i konačno ćete moći odmoriti i predahnuti. Zvijezde vam savjetuju da na kraju mjeseca organizirate proslavu za najužu obitelj i bliske prijatelje.

Slobodni će vrlo vjerojatno upoznati nekoga tko će im biti vrlo zanimljiv. Budite pažljivi s financijama i nemojte previše trošiti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije