Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Predstavnici ovog znaka mogu očekivati jedno vrlo neobično, uzbudljivo i nezaboravno razdoblje. Očekujte zanimljiv razvoj događaja. Vrlo vjerojatno ćete se naći u trenucima gdje ćete morati donijeti sudbonosnu odluku i provesti radikalne promjene. Možete biti sigurni u to da ćete uspjeti ostvariti svoj cilj. Saturn i Venera su na vašoj strani i štitit će vas od svih negativnih utjecaja. Cijelog mjeseca će vas suptilno usmjeravati prema pravcu kojim trebate ići. Nemojte trošiti energiju na perfekcionizam jer to sada stvarno nije potrebno. Vaša snaga su fleksibilnost i sposobnost brze prilagodbe. Na poslu ćete se suočiti s nekoliko negativnih događaja, ali to neće biti ništa strašno ni uznemirujuće. Svibanj vam daje potpunu slobodu djelovanja. To znači da će svaka vaša odluka, koliko god vam se možda činila besmislenom, uroditi plodom. Ipak, zvijezde vam savjetuju da prije donošenja svake odluke dobro razmislite i uvijek igrate na sigurno. Nemojte previše riskirati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu možete očekivati napredak već tijekom prvih deset dana. Možda neće biti toliko impresivan, kao što ste očekivali, ali će vas definitivno približiti cilju. Radite što više ako je to potrebno. Kasnije će vam biti drago ako se sada posvetite poslu. Nemojte se previše zamarati budućnošću. Svu svoju energiju usmjerite na sadašnjost. Naći ćete se u nekoliko situacija u kojima će vam dobro doći pomoć nekoga tko je iskusan i mudar. Ne ustručavajte se i pitajte za savjet. Ako vodite vlastiti posao, preuzmite inicijativu i ne ustručavaju se uvesti potrebne promjene. Obratite pažnju na radnike i provjerite koliko su uhodan tim. Možda ih treba malo preusmjeriti i bolje povezati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, uživat ćete u predivnim trenucima koji će vas potaknuti da postanete još bolja osoba. Ako ste već dulje vrijeme zaljubljeni, sada je odlično vrijeme da napravite nešto po tom pitanju. Pokazujte svoje vrline, dopustite ljudima da vam se približe i zaboravite na traume iz prošlosti. Posvetite pažnju svojoj obitelji koja je oduvijek bila uz vas i pružala vam oslonac, podršku i ljubav. Budite osobito pažljivi s pripadnicima starije generacije. Ne zaboravite na položaj Urana. On će pokušati u vaš život donijeti malo negativnosti, ali će sve to biti uzaludno. Vrlo je važno da se kontrolirate. Ne dopustite da u afektu izgovorite nešto, za čime ćete kasnije žaliti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije