Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

Pluton je vaš ključni zaštitnik i u svibnju će djelovati s Uranom. Naći ćete se u nekoliko teških situacija, ali ćete se u svakoj snaći bez većih poteškoća. Svaka vaša odluka će dovesti do napretka i približavanja cilju. No, budite pažljivi jer će velik broj vaših odluka imati direktan utjecaj na ljude oko vas. Nemojte previše brinuti oko budućnosti i pokušajte se opustiti. Svemir će vam sada dati nekoliko prilika. Dobit ćete drugu, čak i treću šansu. Nemojte se zamarati oko grešaka iz prošlosti. To je sve privremeno. Nepredvidljivost vas treba nadahnuti i inspirirati, a ne uzrujavati. Na poslovnom planu možete očekivati nova postignuća, a u privatnom životu ćete konačno imati priliku malo se opustiti. Nemojte se zatvarati u svoj unutarnji svijet i nastavite razvijati društveni život. Ne dopustite da vas obuzme depresija i posvetite se sebi.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu će situacija biti obećavajuća. Sada imate priliku ostvariti ciljeve o kojima već duže vrijeme razmišljate. Nemojte se previše zamarati planiranjem budućnosti i fokusirajte se na ono što slijedi. Ne ulazite u rasprave s nadređenima i nemojte previše ispitivati. Zapamtite da je neznanje nekada dobra stvar! Brinite o sebi, ostanite produktivni i motivirani. Kraj proljeća je savršeno doba za ostvarenje novih ciljeva i rezultata.

Ako vodite vlastiti posao, zvijezde vam savjetuju da zadržite trenutni položaj. Uložite novac u obećavajuće projekte i ne opterećujte se onime što se još ni nije dogodilo. Nastavite ići naprijed i nemojte zaboraviti malo predahnuti. Merkur vam nije naklonjen i iskoristit će svaki trenutak slabosti, umora i neispavanosti. Odmor stavite na prvo mjesto i nakon toga sve ostalo.

Privatan život će biti neobičan na pozitivan način. Ako sve napravite kako treba, do kraja mjeseca ćete pridobiti poštovanje i naklonost svih članova obitelji i najbližih prijatelja. Već duže vrijeme razmišljate o jednoj osobi koja vam se jako sviđa. Svibanj je idealno razdoblje za konkretan korak koji će vas približiti toj osobi. Slobodni Lavovi ne trebaju odugovlačiti i previše razmišljati. Djelujte smireno, silovito i obzirno.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ako ste u braku, obratite pažnju na članove obitelji, pogotovo na najmlađe i najstarije. Tako ćete spriječiti konflikte i spriječiti pogoršanje situacije u kojoj se nalazite. Vrlo je važno znati kako održati ravnotežu u životu i balansirati između svih životnih područja. Ne zaboravite na položaj Merkura koji će negativno utjecati na financijski položaj. Ne posuđujte novac čak ni najbližima jer ga najvjerojatnije nećete nikada dobiti natrag.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije