Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine

Horoskop za svibanj 2017. godine
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Za predstavnike ovog znaka će svibanj biti izuzetno neobično razdoblje. Bez straha ga možemo nazvati pomalo spektakularnim. Nemojte brinuti ako se neke stvari neće odvijati onako kako ste planirali i zamislili. Saturn će vam omogućiti da dobijete svu potrebnu prednost. Uspjeh je vrlo blizu, a na vama je da se primite posla. Svakom problemu pristupite pažljivo i razmislite o svim načinima kako ga možete riješiti. Ovo posebno vrijedi za Škorpione koji vode vlastito poduzeće. Svibanj je odličan za završavanje svih započetih projekata i određivanje prioriteta za budućnost. Nepovoljan položaj Mjeseca i Venere bi mogao narušiti vaše raspoloženje, produktivnost i motiviranost. Ako ne pripazite, mogli biste pasti u tešku depresiju iz koje nećete tako lako izaći.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu će se sve odvijati kako ste planirali i sve probleme ćete riješiti puno lakše nego što ste mislili. Mala je vjerojatnost da ćete se susresti s okolnostima koje će zahtijevati veliki napor. Situacija će se vrlo vjerojatno odvijati onako kako vam u potpunosti odgovara. Ako radite za nekog drugog, svakako preuzmite inicijativu i pokušajte implementirati svoje ideje. Nešto bolja situacija će biti za Škorpione koji vode vlastito poslovanje. Već u prvih deset dana ćete riješiti kritične probleme koji su vas duže vrijeme mučili. Nakon što ih riješite konačno ćete imati vremena za ono što vam je uistinu važno. Venera vam neće biti naklonjena i u nekoliko navrata će vas pokušati isprovocirati. Budite diskretni i zapamtite da mišljenje drugih nije važno. Ne treba vam odobrenje da biste napravili ono što želite i što mislite da je potrebno.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Svibanj će biti uspješan za vas i partnera. Zauzet ćete ulogu vođe i bit ćete u stanju voditi svakoga tko će to htjeti. Sve sukobe i konflikte riješite i ne ostavljajte ih za kasnije. Ne dopustite da nitko iz vaše obitelji odlučuje umjesto vas. Nemojte nikome nametati svoje stavove i mišljenja. Svatko ima slobodu odlučivanja i svatko može djelovati prema svom nahođenju. Sloboni Škorpioni će vrlo vjerojatno ući u vezu s osobom koja im se već duže vrijeme sviđa. Nemojte ništa požurivati i pustite da se sve odvija svojim tokom. Nemojte se opterećivati sitnicama jer nisu važne. Mjesec će vas činiti razdražljivima i vrlo osjećajnima. Možda nećete napraviti baš sve što ste zamislili, ali ne očajavajte. Prepustite se, vjerujte intuiciji i pustite da se neki problemi riješe sami od sebe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije