Ljubavni horoskop za lipanj 2016.: Valovi ljubavi dolaze na ova dva znaka!

Ljubavni horoskop za lipanj 2016.: Valovi ljubavi dolaze na ova dva znaka!

Ljubavni horoskop za lipanj 2016.: Valovi ljubavi dolaze na ova dva znaka!
  • Objavljeno: Utorak, 24.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lipanj je nestabilan i turbulentan mjesec. Planete koje prolaze kroz znak Blizanci (Sunce, Venera i Merkur) tvore T-križ u promjenjivim znakovima, sa Jupiterom (u Djevici) i sa Neptunom (u Ribama). Taj križ okuplja napete aspekte: dvije opozicije i četiri kvadrata. U ovom slučaju radi se o: Jupiter – Neptun opoziciji (bila je aktivna prošle godine), opozicija između Saturna i planeta u Blizancima, kvadrati Saturn – Neptun, Jupiter – Saturn, Neptun sa planetama u Blizancima i Jupiter sa planetama u Blizancima. Planete koje prolaze kroz znak Blizanci i prave aspekte sa tri sporije planete (Jupiter, Saturn, Neptun) imaju ulogu u stvaranju križa koji donosi značajne, impresivne i zbunjujuće događaje.

Na makro planu donosi pobune i značajne događaje vezano za transport, komunikaciju i informacije, ali isto tako i područja u kojima su Jupiter, Saturn i Neptun imali utjecaja u prošloj godini: pravo, religija, izobrazba, kultura, medicina, migracije, granice,stranci i strane zemlje i slično.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Isto tako, mogu se očekivati dramatični događaji, sukobi i katastrofe. Tokom lipnja 2016. godine događaji će biti intenzivniji, uzimajući u obzir činjenicu da se na dan 18. lipnja formira kvadrat između Saturna i Neptuna.

Neptun ima značajnu ulogu tokom lipnja 2016. godine, jer je tokom mjeseca retrogradan i stacioniran i ostaje tako sve do 12. stupnja Riba (retrogradno kretanje počinje 13. lipnja). Neptun povezujemo sa idealiziranjem, kreativnosti, maštom, predanosti, ali isto tako sa lažima, prevarama, kriminalom, iluzijama, dvosmislenosti, kaosom, neharmonijom, otuđivanjem, progonstvom, obmanama.

Sa druge strane, tokom lipnja može doći do reforma, transformacija, konstruktivnog razvoja i usmjeravanja na pravi put. To će biti istaknutije u drugom dijelu lipnja kada se formira harmoničan egzaktan aspekt između Jupitera i Plutona (26. lipnja).

Drugi značajan događaj u lipnju događa se kada Merkur završava svoje retrogradno kretanje u Biku. Merkur se kretao retrogradno više od dva mjeseca i doveo nas do analiziranja, razmišljanja i razrješavanja određenih aspekata u našem životu. Konkretno, radi se o području u kojem Merkur – Mars opozicija (koja se formira 9. lipnja), može donijeti važne događaje, zaključke i odluke u prvom dijelu mjeseca.

Na kraju, ali ne i posljednje, velika vijest: 30. lipnja Mars kreće direktno, nakon dva i pol mjeseca retrogradnog kretanja. Mars je u svom sjedištu, u Škorpionu, snažan i pozitivan. Ciljevi postaju jasni, barijere se prelaze a sve što se poduzme, svaka akcija sada ima veći izgled za ostvarenje uspjeha.

Ovan

Sve do 17. lipnja, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u 3. kući Ovna. Uz prisustvo Venere u 3. kući svi neočekivani susreti mogu dobro proći ili ulazak u novu vezu može biti temeljen na zajedničkim intelektualnim interesima. Ali, Venera je u lošem položaju zbog Saturna, Jupitera i Neptuna, zbog čega će vaš ljubavni život istrpiti razne blokade, zbunjujuće situacije ili pretjerane emotivne reakcije. Nakon 17. lipnja Venera ulazi u puno mirniju kuću. Od tog datuma nadalje biti će više zadovoljstva, bliskosti i težiti ćete izgraditi stabilniji i sigurniji odnos. Voljena osoba, obitelj i dom biti će u prvom planu.

Bik

Mars se vratio u kuću partnerstva Bika, kroz koju prolazi retrogradnim hodom, i tu ostaje do 30. lipnja a tada se nastavlja kretati direktno. U tom periodu mogu se očekivati kritični trenuci koji stavljaju na test veze. Traži se dobro i loše kroz odnos. Ono što ima vrijednost preživljava i ojačava. Ono u čemu se ne prepozna vrijednost raspada se. Ali, nemojte požurivati stvari! Krajem lipnja možete donijeti najbolje osluke, jer to je vrijeme kada ćete imati sve potrebne argumente, prave zaključke i kada situacija postaje jasnija. Osim toga,u prvom dijelu mjeseca na vezu utječe novčana situacija. U drugom dijelu mjeseca odnos se temelji na komunikaciji. lipanj može donijeti i obnovu odnosa.

Blizanci

Lipanj je puno bolji mjesec, za razliku od prethodnih mjeseci, za vaš ljubavni život. Stvari su se počele poboljšavati u zadnjem tjednu prošlog mjeseca kada su se dogodile dvije značajne stvari: Mars je izašao iz kuće parova Blizanca (ne žurite sa zaključkom, ponovno se vraća u lipnju!) i Venera, planeta ljubavi, ušla je u Blizance. Izlaskom Marsa iz kuće parova Blizanca otpušteno je i puno napetosti u vašem ljubavnom životu. Venera svojim dolaskom u vaš znak donosi i nove ljubavne prilike, više strasti i sreće u vezi ili braku. Venera će boraviti u Blizancima do 17. lipnja i do tada iskoristite ove povoljne okolnosti. Drugi dio lipnja je, isto tako povoljan, ali više za dom i financijska pitanja.

Rak

Krajem prošlog mjeseca Mars se vratio u kuću strasti Raka, samo što je sada retrogradan i stvari se neće promjeniti tokom lipnja. Mars otvara čitavu paletu starih emotivnih pitanja u ljubavnom životu ili ćete se naći u neobičnoj ljubavnoj situaciji, ponekad kompliciranoj, teškoj, koja vas tjera da razmislite o temama slobodne ljubavi, avanture ili čak majčinstva ili očinstva. Mars se počinje kretati direktno 30. lipnja. Do tada ne savjetujemo da donosite važne odluke u ljubavnom životu, zato što slagalica neće biti složena, neki dijelovi će nedostajati ili će se situacija preokrenuti na neočekivan način. Nakon 17. lipnja situacija se počinje popravljati. Tada u vaš znak ulazi Venera.

Lav

Što se tiče ljubavnog života lipanj nije baš velikodušan prema Lavovima. U prvom dijelu lipnja zabaviti ćete se, puno ćete se družiti i veza će zadržati balans ili će barem tako izgledati okolini, ali nećete biti u potpunosti zadovoljni. Napete situacije i neke stvari brinuti će vas i smetati vam. Imati ćete određene sumnje. Nakon 17. lipnja može doći do frustracija, razočaranja, udaljavanja ili raznih ograničenja. Sa druge strane, kod kuće neće biti mirno. Može doći do neugodnih i stresnih situacija vezano za obiteljska pitanja, financije, roditelje i razne obaveze.

Djevica

Tokom lipnja planete su velikodušne prema vašem ljubavnom životu. Jupiter, vladar kuće parova Djevice, ostaje u Djevici a Venera, planeta ljubavi je jako dobro smještena. Tokom prvog dijela mjeseca, Venera je u 10. kući Djevice, na jednom od najboljih mogućih mjesta i donosi dodatno snagu, ali može na neki način ljubavni život povezati sa poslovnim žiovotom. Nakon 17. lipnja Venera dolazi u 11. kuću, sretnu kuću. Isto tako, odatle Venera formira harmonični aspekt sa Jupiterom. Povećavaju se prilike za ljubav! Oni koji su u vezama mogu očekivati da ljubav procvjeta zahvaljujući nježnosti, brižnosti, harmoničnom odnosu i optimizmom. Povoljan je period za planiranje budućnosti.

Vaga

Komplikacije u vašem ljubavnom životu tokom lipnja mogu se nastaviti. Razlog tome je retrogradno kretanje Marsa, vladara kuće partnerstva Vage. Događaji mogu biti poprilino stresni. Ipak, čini se da je ovo stanje samo privremeno tokom lipnja. Zarada i novčana pitanja mješaju se u ljubavni život. Možda ste zajedno sa partnerom ispred financijskog izazova ili vaš partner ima takav problem koji narušava harmoniju u vašem odnosu. Inače, prvi dio lipnja potiče romatična putovanja, duhovne teme između para i ohrabruje udaljene ljubavi. Drugi dio mjeseca povezuje vaš odnos sa karijerom ili društvenim aktivnostima.

Škorpion

U ljubavnom životu prvi dio mjeseca lipnja neće biti ugodan, zato što je Venera, vladar kuće parova Škorpiona, u vašoj 8. kući. Ovaj položaj Venere donosi razne strahove, brige, sumnju, ljubomoru i obeshrabruje. Pretjerano ćete analizirati svaku situaciju. Učinite sve što možete da se napeta situacija ne pogorša, posebno u ovom periodu kada je Mars u Škorpionu i retrogradan. Frustracije vrlo lako dovode do sukoba, zato budite oprezni! 17. lipnja Venera ulazi u 9. kuću Škorpiona, što je puno ugodniji i bolji položaj. Situacija u vašoj vezi postaje opuštenija i pozitivnija. Tada će vas privlačiti zajedničke duhovne ili kulturološke teme. Može se desiti i da se upustite u romansu s nekim tko je iz udaljene zemlje ili bi se mogli odvažiti na put zbog ljubavi.

Strijelac

Za vas lipanj otvara vrata ljubavi! Sa Suncem i Venerom u kući parova Strijelca, prve dvije dekade lipnja donose puno novih prilika. Sunce vam daje energiju i naglašava važnost partnerskog odnosa i zato će voljena osoba biti centar vašeg svijeta. Sve vaše želje i planovi vrtiti će se oko voljene osobe. Venera vidno pojačava vašu žeđ za ljubavi i strast. Ako ste u vezi ili braku, možete očekivati harmoničan i lijep odnos uz puno ugodnih i ispunjavajućih zajedničkih trenutaka. Od 13. do 30. lipnja kroz kuću parova prolazi Merkur, potiče komunikaciju između vas i voljene osobe i može donijeti vrlo značajne i posebne susrete i putovanja.

Jarac

Prvi dio lipnja je poprilično jednoličan. Nedostatak vremena i puno obaveza utjecati će na vaš ljubavni život. U najboljem scenariju radite zajedno sa voljenom osobom (posao, obuka) ili zajedno ulažete napor za ostvarenje zajedničkih ciljeva. Postoji mogućnost i za romansu na poslu ili romansu koja ima veze sa poslom. U drugom dijelu mjeseca situacija se drastično mjenja. Venera, planeta ljubavi i harmonije, 17. lipnja ulazi u kuću parova Jarca. Odnos sa voljenom osobom postaje nježniji, ispunjeniji i pun razumjevanja. Biti ćete emotivno otvoreniji za druge i za one koji nisu u vezi otvaraju se nove mogućnosti za ulazak u novu ljubavnu vezu.

Vodenjak

Senzualnost pritječe u valovima tokom lipnja. Kroz kuću ljubavi Vodenjaka prolaze Sunce, Venera i Merkur. Sunce donosi vitalnost i energiju, Venera romanse, flertove i ljubav, a Merkur sklonost eksperimentima i novome. Pod ovakvim utjecajem lipanj je otvoren za sve mogućnosti: zaruke, prosidbe, nove ljubavi, obnove veza, istraživanje novih mogućnosti, upuštanje u nova ljubavna iskustva. Možete očekivati puno zabave, jer vam lipanj donosi sve moguće užitke. Tu i tamo može doći do prepreka, ali ako želite biti sretni tada nije vrijedno da im posvećujete puno pažnje.

Ribe

U prvom dijelu lipnja biti ćete usmjereni na dom i obitelj. Vjerovatno ste, zajedno sa partnerom, okupirani kućom ili se više družite sa roditeljima i rodbinom. Za vašu emotivnu stabilnost, trebati će vam privatnosti, mira i sigurnosti.

17. lipnja planeta ljubavi Venera, veličanstveno ulazi u kuću ljubavi Riba. I 21. lipnja pridružuje joj se Sunce. Sunce pojačava snagu strasti. Venera donosi senzualnost, romantiku i moć zavođenja. Isto tako, Venera donosi mogućnosti i stvara povoljne okolnosti za ljubav. Ovo je obećavajuć period za vaš ljubavni život, posebno kada su Sunce i Venera u dobom odnosu sa Jupiterom, Velikom Srećom, smještenim u kući parova Riba.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije