Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Posao

U prvoj dekadi ćete imati mogućnost za jedan novi projekt. Očekuje vas više uspjeha i novih klijenata. Od 11. do 13. ožujka ćete imati uspješne dogovore s investitorima oko velikih i dugoročnih projekata. Veća zarada očekuje Škorpione koji se bave investicijama, bankarstvom i platnim prometom. Planirat ćete proširenje ponude, pregovarat ćete s dobavljačima, suradnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima. Pregovori će se odvijati uspješno. U trećoj dekadi se morate prilagoditi okolnostima.

Od 24. do 29. ožujka očekujte otežanu suradnju s poslovnim partnerima oko važnih poslovnih projekata. Doći će i do poteškoća u prometu i komunikaciji. To vam donosi probleme u pregovorima. Na samom početku mjeseca imat ćete sreće s novcem i mudro ćete razmišljati i prihvatiti neophodan rizik. To će vam donijeti veće dobitke. Sredina mjeseca vam donosi dobitke kroz igre na sreću. Druga polovina mjeseca vam nije financijski naklonjena pa izbjegavajte veće troškove i zaduživanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Partneru ćete pružati iskrene emocije i znat ćete unesti više radosti, smijeha i zabave u vaš odnos. Više ćete izlaziti s partnerom. Uživat ćete u odlascima u restorane, kino i na zabave.

U drugoj polovini mjeseca ćete naići na nesuglasice. Nećete se moći dogovoriti jer nećete imati slične stavove. Jedno drugome ćete nametati rješenja i odluke. Izbjegavajte svađu.

Ako ste slobodni, početkom mjeseca ćete se zaljubiti u nekoga tko će vam se svidjeti na prvi pogled. Ta osoba će vas odmah osvojiti. U početku će vam se činiti kako postoje šanse da zavedete svoju simpatiju. U drugoj polovini mjeseca ćete ipak shvatiti kako je vaša simpatija previše osjetljiva. Između vas će doći do buđenja strasti ali će se ubrzo pojaviti i ljubomora i pretjerana očekivanja. Na sreću, postoji mogućnost da uđete u vezu s tom osobom.

Zdravlje

Prva polovina mjeseca donosi nestabilno zdravlje i podložnost upalama, virusnim infekcijama i povredama. Moguća je upala s visokom temperaturom. U drugoj polovini mjeseca ćete biti snažniji, poboljšat ćete fizičku kondiciju i ojačati imunitet.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije