Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Posao

Početak mjeseca donosi nesuglasice sa suradnicima oko načina realizacije zadataka. Potrebno je pažljivo pristupiti dogovorima sa suradnicima. Ako ćete biti nepromišljeni i brzopleti, to će prouzrokovati nove teškoće. Nakon 6. ožujka dolazi do novih ideja kako ćete predstaviti svoje planove na radnim sastancima. To će predstaviti i nove izazove. Sugovornici će biti teški i nespremni za suradnju. Često će mijenjati stavove i mišljenja. Zbog toga će vam trebati dosta snage i strpljenja u poslovnim pregovorima. Nakon 17. ožujka stvari kreću na bolje. Imat ćete bolje uvide u to što konkurencija radi i kako ćete tome doskočiti. Ostvarit ćete bolju suradnju s nadređenima.

U trećoj dekadi će nadređeni od vas zahtijevati ulaganje više truda u nešto što smatrate manje važnim i što će vas usporiti. S novcem ćete imati dosta sreće početkom mjeseca. Investicije će vam se višestruko isplatiti što će znatno popraviti stanje na vašem računu. Nemojte se zbog ovoga opustiti i postati nemarni. Ako ćete savjesno upravljati novcem i racionalno raspoređivati troškove, kraj mjeseca ćete dočekati s dobitkom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Početku mjeseca očekujte jasne uvide u to što je vašem partneru potrebno kako bi se osjećao voljenim. Potrudit ćete se pružiti mu što treba i uzvratit će vam ugodnim iznenađenjem. To će vam omogućiti više sklada i radosti.

Oko sredine mjeseca ćete biti prilagodljivi i bolje ćete reagirati na potrebe voljene osobe. Više ćete izlaziti i imat ćete vremena za zabavu. Moguće su prolazne nesuglasice krajem mjeseca jer ćete jedno drugome nametati svoje mišljenje.

Ako ste slobodni, očekujte poznanstvo s osobom koja je po nečem drugačije od većine onih koje poznajete. Prepoznat ćete u njoj nešto blisko sebi. Na prvom mjestu su to originalnost i ideje koje su ispred vremena. S jedne strane ćete imati otvorene razgovore o raznim temama i dobro ćete se razumjeti, dok će vam s druge strane biti teško probuditi dublje emocije. Još je rano za razmišljanje o vezi. Budite strpljivi.

Zdravlje

U prvoj polovici mjeseca imat ćete osjetljiv urogenitalni trakt. Potrebno je izbjegavati duži boravak na hladnom i vlažnom vremenu. Pijte više čajeva za čišćenje mokraćnih kanala. Ako imate problema s kamencima, moglo bi doći do bolova. U drugoj polovini mjeseca očekujte stabilnije zdravstveno stanje i jači imunitet.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije