Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Rak

Posao

Na početku mjeseca se pripremite za napetosti u odnosima s nadređenima. Izbjegnite rizične poteze koji bi vam mogli donijeti gubitke. Ako ne budete pažljivi, brzopletost i nepromišljenost će ići na vašu štetu. Čuvajte se konkurencije i ogovaranja iza leđa. Moći ćete pokrenuti nove poslovne projekte i započeti novu suradnju. 17. ožujka ćete ostvariti napredak s projektima, bit ćete popularniji i nadređeni će primijetiti vaš trud. To će vam donijeti više klijenata. Ostvarit ćete bolju zaradu.

U trećoj dekadi vas očekuju prepreke koje će vas motivirati za velike napore kako biste došli do cilja. Budite pažljivi i nemojte ulaziti u sukobe s nadređenima. Izbjegavajte rizične investicije i nepotrebne troškove. 11. i 13. ožujka imate priliku ostvariti značajne dobitke. Vaši pokušaji da pod svaku cijenu dobijete što želite mogu dovesti do gubitka.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Preložite voljenoj osobi zajedničke aktivnosti koje će ubrzati ostvarenje planova i ciljeva. Očekuje vas više stabilnosti u vezi jer ćete više vremena posvetiti onim aktivnostima koje su vas privukle partneru. U drugoj dekadi ćete imati priliku za zajedničko putovanje.

17. ožujka ćete voljenoj osobi željeti dati više podrške i više strasti. To će vam oboma odgovarati. Sam kraj mjeseca donosi nesuglasice oko važnog zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni, na početku mjeseca imate priliku za susret i poznanstvo s osobom koja dolazi iz inozemstva. Svidjet ćete se jedno drugom na prvi pogled i zajedno ćete provesti nekoliko uzbudljivih dana. Kasnije ćete uvidjeti kako je moguće održavati vezu na daljinu ali to neće biti nešto čime ćete biti zadovoljni. Željet ćete više od toga ali partner neće za to biti zainteresiran.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osjetljivo u prvoj dekadi. Moguće su upale i virusne infekcije. Pažljivo rukujte oštrim predmetima kako biste izbjegli ozljede. U drugoj i trećoj dekadi je zdravlje puno stabilnije. Bit ćete zainteresirani za fizičke aktivnosti i programe tjelovježbe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije