Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Posao

Na početku mjeseca očekujte sretne okolnosti koje će poboljšati vaše poslovanje. Ostvarit ćete bolji kontakt s klijentima. Više pažnje posvetite organizaciji, planiranju i komunikaciji. Bit ćete u pokretu i održavat ćete kontakte sa poslovnim partnerima, poslovne sastanke i prezentacije. Od 9. ožujka ne započinjite ništa novo nego se posvetite zaostalim obavezama. Tako ćete sakupiti potrebna sredstva za važne i prioritetne zadatke. 13. ožujka ćete dobiti podršku nadređenih i jedna ideja se može pokazati profitabilnom. Znat ćete se istaknuti i drugi će primijetiti vaše sposobnosti.

Od 23. ožujka očekujte zastoje i teškoće. Pažljivo razmotrite kako možete ostvariti bolje kontakte i dogovore, i kako se uklopiti u tim. Na polju novca ćete se dobro snalaziti ali izbjegavajte pretjerane rizike i nepromišljene poteze, naročito nakon 20. ožujka. Kasnit će zarada od velikih i dugoročnih poslova a bit će manja od očekivane. Na samom kraju mjeseca nadređeni se neće složiti s jednim prijedlogom koji će zahtijevati veće troškove.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Na početku ožujka moguće su nesuglasice i prepirke s partnerom. Nećete se moći složiti oko zajedničkih planova. Srećom, bit ćete spremni na kompromis i imat ćete dobar osjećaj za partnerove potrebe. Neophodno je da se pozabavite stvarima koje već duže vrijeme odlažete.

U drugoj polovini ožujka ćete se više družiti sa zajedničkim prijateljima i više ćete se zabavljati. Partnera ćete iznenaditi poklonom, zajedničkim putovanjem ili izlaskom na omiljeno mjesto. Potrebno je obratiti pažnju na detalje koji su važni.

Ako ste slobodni, možete se zaljubiti na početku mjeseca. Bit će to osoba koju poznajete preko zajedničkih prijatelja. Otkrit ćete kako imate puno toga zajedničkog. Poželjet ćete vezu s tom osobom ali će se ubrzo shvatiti kako niste jedno za drugo. Bez obzira na to, imat ćete burnu avanturu punu ljubomore.

Zdravlje

Očekujte stabilan imunitet. Početkom mjeseca se čuvajte ozljeda. U drugoj polovini mjeseca ćete osjećati pojačanu potrebu za vježbanjem i kretanjem.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije