Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Bik

Posao

Sretne okolnosti će vas izbaciti u središte interesa javnosti. To će poboljšati odnose s poslovnim partnerima. Imat ćete dobar osjećaj za posao i znat ćete se nametnuti kao vođa tima. 6. i 7. ožujka okrenut ćete se pregovorima iza zatvorenih vrata koji će vam osigurati prednost. Pažljivo ćete razmatrati mogućnosti koje imate na raspolaganju i prikupljat ćete potrebne informacije. 11. ožujka očekujte zastoje i teškoće u razvoju započetih planova. Nedostajat će vam sredstva. U organizaciji ćete nailaziti na kontradiktorne informacije i nepouzdane kolege. Morat ćete se osloniti na sebe i vlastite vještine i snalažljivost.

U trećoj dekadi, čuvajte se intriga u koje će vas pokušati uvući. Početak mjeseca će vam donijeti dobitke. Izbjegavajte brzopletost i pažljivo procijenite u što ulažete novac. Posvetite se rješavanju zaostalih dugovanja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Na početku mjeseca očekujte više zabave, lijepih trenutaka, nježnosti i zadovoljstva. Bit ćete zainteresirani za druženja sa zajedničkim prijateljima.

Pronaći ćete pravo rešenje za teškoće koje već duže vrijeme ometaju vaš odnos s voljenom osobom. Shvatit ćete da su u pitanju samo lakši nesporazumi. Bit ćete motivirani za ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni, bit ćete nemirni i skloni ćudljivom ponašanju. Zato ćete propustiti priliku za ulazak u vezu s osobom koja vam se sviđa. Ući ćete u tajnu vezu s osobom koja će vas više zanimati kao dobra avantura i seks. Nećete biti zainteresirani za nešto ozbiljno.

20. ožujka ćete upoznati nekoga s kim ćete poželjeti ozbiljnu vezu. Morat ćete se ozbiljno potruditi oko te osobe.

Zdravlje

Zdravlje će u ožujku biti dosta osjetljivo. Pazite na bubrege i urogenitalni trakt. Moguća je i slabija cirkulacija. Izbjegavajte pretjerane fizičke napore i više se odmarajte. Nađite vremena za opuštanje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije